Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

«10-15 Δεκεμβρίου ξεκινάει η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Όσα δήλωσε ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιάς-Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος

10

Άπαντες αναμένουν τις εξελίξεις, με στόχο να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια για ένα πολύ σημαντικό έργο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Όπως δήλωσε στο Sportime ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιάς-Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος, στα μέσα Δεκεμβρίου θα αρχίσουν οι εργασίες.

«Προχωράμε κανονικά. Δεν αλλάξει τίποτε. Στις 10-15 Δεκεμβρίου αναμένεται να εγκατασταθεί η ΙΝΤΡΑΚΑΤ στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πιάσει δουλειά και να αρχίσουν τα έργα. Έχει εγκρίνει θετικά το Ελεγκτικό Συμβούλιο και απομένει να καθαρογραφεί η απόφαση. Το περιμένουμε τις προσεχείς ημέρες. Τα επικαιροποιημένα δικαιολογητικά της ΙΝΤΡΑΚΑΤ είναι έτοιμα και θα κατατεθούν άμεσα. Η υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ και την Περιφέρεια είναι υπόθεση μιας ημέρας και αμέσως μετά ξεκινά το έργο στη Νέα Φιλαδέλφεια», τόνισε και πρόσθεσε:
«Ήδη το κλιμάκιο της ΙΝΤΡΑΚΑΤ κάνει μετρήσεις και προετοιμάζεται για να είναι όλα έτοιμα. Εκτιμούμε ότι 10-15 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει το έργο. Από εκεί και πέρα η διάρκειά του έχει ένα εύρος 8-16 μήνες. Διότι έχουμε να κάνουμε με υπόγεια δίκτυα κάτω από το δρόμο, τα οποία δεν γνωρίζει κανένας και θα τα δούμε για πρώτη φορά όταν γίνει το σκάψιμο. Γι αυτό υπάρχει μια τέτοια απόκλιση. Δεν έχει αλλάξει τίποτε και προχωράμε κανονικά. Όσα ειπώθηκαν και συμφωνήθηκαν στην τελευταία συνάντηση μας στην Περιφέρεια Αττικής ισχύουν κανονικά».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα