Τακτοποιήθηκε και η σύνδεση με την ΕΥΔΑΠ

Οι εργασίες στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας, για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ συνεχίζονται. Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες των “οριζόντων…” (αν και ακόμα μη επιβεβαιωμένες) τακτοποιήθηκε σήμερα διαδικαστικά η σύνδεση με την ΕΥΔΑΠ και  επανασυνδέεται άμεσα η παροχή νερού. Η είδηση είναι σημαντική όχι μόνο γιατί το νερό είναι απαραίτητο στο εργοτάξιο – μέχρι σήμερα η ανάγκη καλυπτόταν από υδροφόρες – αλλά και διότι μπορεί να βοηθήσει και στο θέμα της σκόνης που μοιραία συνοδεύει κάθε κατασκευαστική εργασία.

ΠΗΓΗ: orizontes.gr

6 Σχόλια

 1. Ήταν να πάω στο γήπεδο σήμερα αλλά βρήκα ένα κενό και πήγα χθες.
  Όπως είχα πει πριν καμιά βδομάδα, οι εργασίες σταματούν στις 3, μετά από πληροφόρηση που είχα από εργάτη εκεί. Ένας φίλος με είχε διορθώσει ότι τα έργα πάνε μέχρι τις 8 και επιφυλάχθηκα (γιατί είχα πάει νωρίς μεσημέρι) να πάω και να ρωτήσω. Λοιπόν, πήγα απόγευμα χθες και έμαθα ότι πράγματι μια βάρδια πάει μέχρι τις 3. Σταματούν για μεσημέρι και ξεκινούν πάλι μετά τις 5 και μέχρι τις 8. Δηλαδή περίπου 1,5 βάρδια παρά το ότι η ΑΕΚ είχε ζητήσει και 3 βάρδιες και Κυριακές. Αυτό δεν έγινε γιατί αντέδρασαν οι …γειτόνοι.
  Οι γειτόνοι λοιπόν στην πλειοψηφία τους δεν έχουν πρόβλημα, όμως μερικοί ακόμα αντιδρούν και πάνε και δημιουργούν προβλήματα π.χ. κάποιοι πάνε κάθε τόσο στο αστυνομικό τμήμα και διαμαρτύρονται για θόρυβο, σκόνη κ.λπ. Γι’ αυτό και η πρόσφατη επιστολή της ΑΕΚ.
  Από εκεί και πέρα, η πρόοδος είναι εντυπωσιακή για όσους είχαν δει το χώρο μέχρι και τον αγιασμό. “Κατεβαίνει” το επίπεδο πραγματικά με ρυθμό εξαιρετικό. Σήμερα λένε πήγε και νερό. Χθες εγώ είδα υδροφόρα που δεν αρκεί να βρέξει αρκετά και πράγματι η σκόνη που σηκώνεται δικαιολογεί σε ένα κάποιο μέτρο και τους γείτονες.
  Επειδή ο χώρος είναι περιφραγμένος με αλουμίνιο και αρκετό ύψος και στην 8-12 υπάρχει μόνο ένα άνοιγμα για τα φορτηγά, όλοι είναι από την πάνω μεριά και βλέπουν. Από τη μεριά του Μόσχος για όσους θυμούνται και τα κάγκελα που υπάρχουν εκεί. Υπάρχουν περίπου καμιά 30αριά άτομα που βλέπουν τα έργα! Όχι οι ίδιοι, πάνε και έρχονται εναλλασσόμενοι. Ακόμα και οικογένειες με παιδάκια είδα.
  Φτου φτου φτου πάμε καλά και μάλλον καλύτερα και από το χρονοδιάγραμμα αφού ήδη σε ένα Β.Δ. σημείο υπάρχει μια λωρίδα βάθους κοντά στα 8 μέτρα που είχε πει ο Στράτος ότι είναι το βάθος που θέλουν.

  • swsta ta les. ayto omws pou eides einai to eukolo komati sthn borioanatoliki gwnia exei braxo kai tha xretasei polu douleia. 60000kybika metra sunolika theloune kana 3mino. alla exeis dikio pame para polu kala apo xrono. douleuw ekei kai kserw ti sou lew.

   • Ναι, το είδα. Στη βόρεια πλευρά από τη μεριά του Μόσχος είναι οκ, αλλά από την άλλη πλευρά (ας πούμε από τη μεριά των σκουπιδιών του Δήμου για να καταλαβαίνει και κάποιος που δεν έτυχε να πάει), υπάρχει πολύ ψωμί. Βέβαια εκεί μπορεί να το πλακώσουν και παραπάνω από 1 ή 2 μπουλτόζες αλλά αν θέλει και σπάσιμο, όντως θέλει πολλή προσπάθεια.
    Α, άμα δουλεύεις εκεί φίλε μου, μπορείς να μας ενημερώνεις και πιο έγκαιρα και πιο έγκυρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *