Τεράστια επιτυχία για την ΑΕΚ! -Πρωταθλήτρια ξιφασκίας σε άνδρες και γυναίκες! (ΦΩΤΟ)

Τεράστια επιτυχία για την ΑΕΚ! -Πρωταθλήτρια ξιφασκίας σε άνδρες και γυναίκες! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιστορικές στιγμές ζει από σήμερα και το τμήμα ξιφασκίας της ΑΕΚ που κατέκτησε σήμερα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών, τον τίτλο σε άνδρες και γυναίκες. Και μπορεί στα κορίτσια η “Ένωση” να είχε δείξει την δυναμική της όλα αυτά τα χρόνια μιας και το φετινό είναι το έβδομο σερί πρωτάθλημα που κατακτά, όμως είναι ο πρώτος τίτλος σε ομαδικό στους άνδρες που έρχεται να προστεθεί στο πετυχημένο “κιτρινόμαυρο” τμήμα.

Μια επιτυχία που έρχεται να επισφραγίσει την εξαιρετική δουλειά ετών που γίνεται στην ομάδα ξιφασκίας και πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον έφορο, Κώστα Ποτού και τον προπονητή, Θανάση Δελενίκα. Ένα τμήμα που αποτελεί “κόσμημα” για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και το καλύτερο παράδειγμα συστηματικής δουλειάς με υπομονή, αγάπη και όρεξη.

Αγωνιστικά η ΑΕΚ νίκησε στον τελικό των γυναικών τον Απόλλων Βριλησσίων με 45-33, έχοντας στη σύνθεση της, τις Μπένου, Μπουρδούκη, Μαυρικάκη και Γκουντούρα. Η τελευταία μάλιστα ολοκλήρωσε το Πανελλήνιο έχοντας κατακτήσει και το Σάββατο τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας στα ατομικά αγωνίσματα.

Στα αγόρια το χρυσό στην ΑΕΚ έφεραν οι Καλομοίρης, Φραγκοζίδης, Κοντοειδής και Βιδάλης επικρατώντας στον τελικό επίσης του Απόλλωνα Βριλησσίων με 45-35.

Δείτε φωτογραφίες του enwsi.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X