Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι του ματς με τον ΠΑΟΚ

Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι του ματς με τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ:

Γιάννης Ανέστης: Για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν απόλυτα σταθερός. Δεν χρειάστηκε να κάνει καμία μεγάλη απόκρουση, καθώς δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Όμως για μια ακόμα φορά, όσες φορές χρειάστηκε να διαχειριστεί φάσεις, το έκανε αψεγάδιαστα και χωρίς κανένα λάθος.

Μιχάλης Μπακάκης: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Έλληνα ακραίο μπακ και αυτή την φορά. Με πολλά ανεβάσματα από την πλευρά του και σημαντικές βοήθειες στην επιθετική λειτουργία. Ενώ στα αμυντικά του καθήκοντα, δεν έχασε απολύτως καμία μονομαχία και ήταν πάντα σταθερός στην θέση του.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι:Το καλύτερο παιχνίδι του Ουκρανού στόπερ στα φετινά πλέι οφ και μετά από πολύ καιρό. Ο Τσιγκρίνσκι έβγαλε ξανά στο γήπεδο τον καλό αγωνιστικό του εαυτό. Ήταν μέσα σ’ όλες τις φάσεις και τις «καθάρισε» χωρίς να αντιμετωπίσει απολύτως κανένα πρόβλημα. Κάλυπτε όλους τους χώρους σωστά και έβγαινε πρώτος πάνω στην μπάλα.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Πολύ καλό παιχνίδι και από τον Έλληνα στόπερ, παρόλο που είχε καιρό να αγωνιστεί. Κυρίως διότι βγήκε κερδισμένος απ’ όλες τις μονομαχίες απέναντι στον Πρίγιοβιτς. Τα πήγε εξαιρετικά στο μαρκάρισμα του επιθετικού του ΠΑΟΚ και δεν τον άφησε να φανεί σε καμία στιγμή επικίνδυνος.

Ντίντακ Βιλά: Με εξαίρεση μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, όταν δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του και να κόψει τον Χαρίση στην μοναδική ευκαιρία του ΠΑΟΚ, ήταν και πάλι πολύ καλός. Θετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ με σημαντικές βοήθειες στα ανεβάσματα που έκανε από την πλευρά του.

Αντρέ Σιμόες: Επέστρεψε στην ενδεκάδα φρέσκος και με δυνάμεις. Βοήθησε πολύ με τα τρεξίματα του και με τους χώρους που κάλυπτε στη μεσαία γραμμή. Έκοψε πολλές φορές, πριν η μπάλα φτάσει καν στην άμυνα της ΑΕΚ. Ενώ και είχε και συνεισφορά στην κυκλοφορία της μπάλας.

Κώστας Γαλανόπουλος: Από τους κορυφαίους του γηπέδου. Με την φρεσκάδα που είχε και τα τρεξίματα του, ήταν καταλυτικός ώστε να μπορέσει η ΑΕΚ να κερδίσει κατά κράτος την μάχη στη μεσαία γραμμή. Επίσης είχε τις δυνάμεις να βγαίνει και μπροστά για να πρεσάρει τους αντιπάλους. Ενώ βοήθησε και αυτός στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Σούπερ ματς και πάλι από τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ. Μπορεί να έχασε το πέναλτι, το οποίο άλλωστε κέρδισε ο ίδιος, αλλά σε καμία στιγμή αυτό δεν τον έριξε ψυχολογικά. Το ακριβώς αντίθετο. Ότι καλό έκανε η ΑΕΚ επιθετικά, έφευγε από τα πόδια του Λάζαρου. Έδωσε μάλιστα και την ασίστ στον Μπακασέτα.

Πέτρος Μάνταλος: Στην αλλαγή του σχήματος, ο Μάνταλος επέστρεψε στον άξονα και πίσω από τον Αραούχο. Κάτι που του έδωσε ελευθερία κινήσεων. Και γι αυτό και βοήθησε σ’ όλους τους τομείς στο παιχνιδιού. Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν χρειάστηκε να βγει περισσότερο προς τα άκρα, όταν έγινε η αλλαγή του Λάζαρου, κρατούσε σωστά την μπάλα και προσπαθούσε να βγάλει την ΑΕΚ σωστά στις αντεπιθέσεις.

Τάσος Μπακασέτας: Αυτή την φορά ο διεθνής μεσοεπιθετικός έδειξε για τα καλά τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο και πόσο μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ. Καταρχήν πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ και σε δημιουργία αλλά και σε εκτέλεση της φάσης. Επίσης έχασε μια σημαντική ευκαιρία πριν από το γκολ. Και γενικώς βοήθησε πολύ επιθετικά την ΑΕΚ, έστω και αν και πάλι έπαιξε στα άκρα της επίθεσης.

Σέρχιο Αραούχο. Το ήθελε πολύ το γκολ και το έψαξε. Στο πρώτο ημίχρονο είχε κάποια ζητήματα, καθώς δεν βρήκε χώρους για να μπορέσει να γίνει επικίνδυνος. Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκε σε πιο πολλές φάσεις και έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει. Ενώ βοήθησε πολύ συνολικά στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Ο Χιμένεθ έριξε τον Σουηδό στο γήπεδο για να μπορέσει να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ στη μεσαία γραμμή. Και ο Γιόχανσον έδωσε βοήθειες σ’ όλους τους τομείς. Από τον ανασταλτικό τομέα, μέχρι και τον δημιουργικό.

Ροντρίγκο Γκάλο: Για πρώτη φορά ο Χιμένεθ χρησιμοποίησε τον Βραζιλιάνο ως μπακ, με τον Μπακάκη μπροστά του ως εξτρέμ. Και φάνηκε πως είναι ένα δίδυμο, που μπορεί υπό συγκεκριμένες συνθήκες να είναι δημιουργικό από την δεξιά πλευρά. Ο Γκάλο στο διάστημα που έπαιξε, βοήθησε αρκετά.

Τόμας Πέκχαρτ:Έπαιξε λίγο και είχε μικρή συμμετοχή στα τεκταινόμενα του παιχνιδιού. Προσπάθησε πάντως να βοηθήσει κυρίως στην ανασταλτική λειτουργία, όταν ο ΠΑΟΚ επιχειρούσε με βαθιές μπαλιές να απειλήσει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X