Ο «παράγοντας» Περπέρογλου και οι προτάσεις στα γραφεία της ΚΑΕ

Ο «παράγοντας» Περπέρογλου και οι προτάσεις στα γραφεία της ΚΑΕ
Photo Credits: INTIME

Ο Κλιάντονι Έρλι αποτελεί παρελθόν και η αναζήτηση για παίκτη αρχίζει εκ νέου στην ΑΕΚ. Στην Ένωση δεν ανέχτηκαν την συμπεριφορά του 26χρονου φόργουορντ και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Μάλιστα, ήδη στα γραφεία της ΚΑΕ έχουν… πέσει αρκετές προτάσεις από ατζέντηδες, ωστόσο από την Ένωση κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, δίχως να έχουν κάνει καμία κίνηση για κανέναν παίκτη. Άλλωστε, για την τελευταία κίνηση της σεζόν θέλουν να είναι πολύ προσεκτικοί και να πάρουν το ελάχιστο δυνατό ρίσκο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δύο πολύ σημαντικοί παράγοντες για την εξέλιξη των μεταγραφών της ΑΕΚ. Από τη μία είναι ο Στράτος Περπέρογλου. Ο «Πέρπε» παραμένει ελεύθερος στην αγορά και είναι μακράν το πιο ποιοτικό όνομα που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Είναι δεδομένο δε, πως όσο δεν βρίσκει ομάδα, τόσο θα παραμένει στο… ραντάρ της Ένωσης, καθώς η περίπτωσή του αρέσει, ενώ ενδεχόμενη κίνηση θα «ανεβάσει» σε πολύ μεγάλο βαθμό τόσο το ρόστερ, όσο και την διάθεση του κόσμου.

Υπάρχει βέβαια και ένας άλλος παράγοντας. Αυτός σχετίζεται με το ΝΒΑ. Σταδιακά θα αρχίσουν τα πρώτα κοψίματα παικτών από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, λίγο πριν συμπληρωθούν τα ρόστερ της νέας σεζόν. Έτσι, η δεξαμενή παικτών θα είναι ακόμα πιο μεγάλη για την ΑΕΚ ώστε να επιλέξει τον… εκλεκτό που θα βοηθήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μέχρι τότε, όμως, υπάρχει αρκετός καιρός και στην Ένωση, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, είναι αποφασισμένοι άπαντες να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X