Εχουμε ντέρμπι

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποια σούπα στο Καραϊσκάκης από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ; Ποια ματς στην Πρέμιερ Λιγκ και την Πριμέρα Ντιβιζιόν; Τα μεγάλα ντέρμπι γίνονται στο στοιχηματικό πρωτάθλημα του enwsi.gr. Ο Καπετανάκος είναι για τα καλά στην κορυφή, αλλά ο Καπίρης αφυπνίστηκε και θέλει να πάρει ξανά τα σκήπτρα. Και μαζί συμπαρέσυρε τον Βογιατζάκη, που με ντεμαράζ ξεπεράσε ξανά τον Τσίλη και υπάρχει μάχη και για την 3η θέση. Να δούμε τι θα βγάλει η Δευτέρα, μέσα από την πλούσια ατζέντα της Interwetten.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2 (+1) 1,65
Ο Πανιώνιος είναι καλύτερος, αλλά ο Ουζουνίδης φευγάτος. Ο Παναιτωλικός δεν είναι ομάδα για να διαλυθεί και η ήττα του με περιθώριο χάντικαπ ένα γκολ, δεν είναι διόλου κακή.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΤΡΑΠΑΝΙ – ΚΟΜΟ under 2,5 (1.60)

Θα πήγαινα στον άσο, αλλά η Κόμο αν και ουραγός είναι 5 ματς χωρίς ήττα. Μετρά 11 under όμως σε 14 ματς και παρότι η Τραπάνι σκοράρει, δύσκολα να μπουν 3 γκολ.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ +20,5 (1,65)
Ο Ολυμπιακός χωρίς Παπανικολάου, Αγραβάνη, Αθηναίου, ο ΠΑΟΚ χωρίς Σόφο. Δεν έχω αμφιβολία για τον νικητή, αλλά ο ΟΣΦΠ με το μυαλό στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ την Παρασκευή, δε νομίζω πως θα δώσει το 200% για το παιχνίδι. Θα νικήσει μεν, αλλά όχι με πάνω από 20.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΧΑΒΡΗ – ΝΤΙΖΟΝ Χ (2.80)

Το διπλάκι του 3,80 το χάσαμε αδίκως χθες καθώς η Σριούσμπερι έμεινε στο μηδέν με δυο δοκάρια. Πάμε τώρα σε δυο καλές και φορμαρισμένες ομάδες στην Β’ Γαλλίας που το πιθανότερο είναι να αυτοεξουδετερωθούν.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 (2,00)

Ο Πανιώνιος μπορεί να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία και να νικήσει τον βελτιωμένο Παναιτωλικό

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 84,95
2.ΚΑΠΙΡΗΣ 81,4
3.ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 64,59
4.ΤΣΙΛΗΣ 63,85
5.ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 31,42
* Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X