Χόγκας στο enwsi.gr: "Περήφανος που θα φορέσω την φανέλα της ΑΕΚ"

Χόγκας στο enwsi.gr: "Περήφανος που θα φορέσω την φανέλα της ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάλικ Χόγκας υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ και μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Ο Γάλλος δεξιός εξτρέμ που αναλαμβάνει το βαρύ ρόλο να καλύψει το κενό του Χριστόφορου Μπακαούκα αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις με την ομάδα αλλά και για τον κόσμο της ΑΕΚ τον οποίον και γνωρίζει καλά μιας και δηλώνει οπαδός της Μαρσέιγ.

«Η Αθήνα είναι μια όμορφη πόλη, η ζωή και ο καιρός είναι πολύ καλός ειδικά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από τις πρώτες μέρες στην ΑΕΚ είχε πολύ καλή ατμόσφαιρα και ανθρώπους που αγαπούν την ΑΕΚ. Ξεκίνησα την προετοιμασία την Τετάρτη και όλοι είναι πολύ καλοί και φιλικοί. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μαζί και νιώθω πολύ καλά. Το κλίμα μεταξύ μας είναι πολύ ευχάριστο».

Όσο για το αν πιστεύει πως φέτος η «Ένωση» μπορεί να πρωταγωνιστήσει ο Γάλλος δεξιός εξτρέμ σχολίασε: «Ναι βέβαια. Η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Είναι μια νέα ομάδα με νέο τεχνικό τιμ και όλοι θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό τη φετινή σεζόν. Το πρότζεκτ είναι πολύ ενδιαφέρον και όλοι βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο.

Ο Γάλλος αν και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα δείχνει να γνωρίζει πολλά πράγματα για τον κόσμο της ΑΕΚ αλλά και για τις αδερφοποιημένες σχέσεις με τους οπαδούς της Μαρσέιγ την οποία και υποστηρίζει. «Είμαι πολύ περήφανος που θα φορέσω την φανέλα της ΑΕΚ και θα δώσω όλη μου την καρδιά για την ομάδα και τον κόσμου της. Κατάγομαι από μια πόλη κοντά στην Μαρσέιγ την οποία και υποστηρίζω. Οι οπαδοί μας με την ΑΕΚ είναι αδέρφια και εγώ θα είμαι αδερφός τους μέσα στο γήπεδο».

Τέλος αναφέρθηκε στην θέση που θα αγωνιστεί και τον Χριστόφορο Μπακαούκα, τονίζοντας πως δεν μπορεί να αντικαταστήσει έναν θρύλο της ΑΕΚ: «Άκουσα ότι ο Χριστόφορος ήταν ένας πολύ καλός αθλητής και ο κόσμος τον αγαπούσε πολύ. Δεν μπορώ να αντικαταστήσω έναν θρύλο της ομάδας αλλά θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα μου γιατί είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X