Χιμένεθ: "Χαρούμενος γιατί κερδίσαμε ένα όχι νορμάλ ματς"

Εικόνες από τη συνέντευξη τύπου του ΑΕΚ -ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτσι κι αλλιώς λόγω των απουσιών και του άδειου ΟΑΚΑ, ο Μανόλο Χιμένεθ ήξερε πως το ματς θα ήταν περίπλοκο. Και εξελίχθηκε σε “όχι νορμάλ”, όπως τόνισε ο Ισπανός τεχνικός. Γι αυτό και έμεινε ικανοποιημένος ο Χιμένεθ, από το γεγονός πως η ΑΕΚ πήρε τους τρεις βαθμούς.

«Αυτό που θα μ’ απασχολούσε, θα ήταν να μην παίρναμε τη νίκη. Διότι υπήρχαν όλα τα συστατικά, για να είναι ένα ματς, καθόλου νορμάλ. Πολλοί τραυματισμοί, χωρίς κόσμο, με ματς την Πέμπτη και μια αποβολή πολύ νωρίς. Γι αυτό ήταν σημαντική η νίκη, διότι ήταν περίπλοκο να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν κτυπήματα, αλλά υπήρξε επίσης και πολύ θέατρο (σ.σ. από τον αντίπαλο).

  • Αισθανθήκατε και τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο;

«Είχαμε πολλή τύχη, σκοράραμε, μείναμε με δέκα, ο Παναιτωλικός έκανε δυο ευκαιρίες, επομένως είμαι ευχαριστημένος. Ο αντίπαλος δούλεψε σκληρά και δυνατά. Αλλά ήταν εύκολο για τον αντίπαλο, διότι δεν υπήρχε κόσμο και είχαμε απουσίες και έπαιξε και με έξτρα παίκτη για μεγάλο διάστημα. Ο Ανέστης σταμάτησε μια σημαντική φάση, μετά δεν είδα άλλο κίνδυνο από τον Παναιτωλικό. Πάντως ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος».

  • Για τον Αλμέιδα

«Θέλω να δω την φάση της αποβολής. Νομίζω πως ο αντίπαλος έχει πιαστεί από την πλάτη του Αλμέιδα, σαν να ήταν τσάντα. Θέλει ο Αλμέιδα να τον διώξει δυνατά, αλλά δεν του δίνει αγκωνιά. Είναι διαφορετική η μια χειρονομία από την άλλη. Δεν το είδε ο διαιτητής και ο βοηθός. Μας έκανε δύσκολα τα πράγματα πάντως, μ’ αυτή την αποβολή. Αλλά δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε εκεί».

  • Οι απουσίες στον άξονα, ήταν οι πιο σημαντικές;

«Όχι, γενικα αν θέλουμε να σκεφτόμαστε πως θα είμαστε μια ομάδα που θα τα παλεύει όλα, θα πρέπει να είμαστε ένα δυνατό ρόστερ. Θα πρέπει να κάνει το ίδιο, όποιος παίκτης παίξει. Σε κάθε ματς, να υπερασπιζόμαστε το παιχνιδι της ΑΕΚ. Είμαι χαρούμενος γι αυτό που έκαναν οι παίκτες μου, γιατί ήταν ένα ματς που δεν ήταν νορμάλ και όσο πήγαινε το παιχνίδι, τα πράγματα γινόντουσαν περίεργα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X