Τα πλάνα για την επόμενη ημέρα στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ

Η άνοδος δεν ήρθε ωστόσο η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να κοιτάξει μπροστά και να ανασυγκροτηθεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ χωρίς να επιτευχθεί ξανά ο μεγάλος στόχος της ανόδου. Η «Ένωση» δεν τα κατάφερε στα μπαράζ «πληρώνοντας» τα λάθη της στον αρχικό σχεδιασμό ενώ και οι προσδοκίες που υπήρχαν από αρκετές αθλήτριες δεν επαληθεύτηκαν. Στις τάξεις του «Δικεφάλου» είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά και να ξεκινήσουν άμεσα τον σχεδιασμό προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί την επόμενη χρονιά έτοιμη για να κερδίσει αυτή την φορά την απευθείας άνοδο σαν πρωτοπόρος στη preleague.

Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει συζητήσεις η πρώτη σκέψη και πρόθεση της διοίκησης είναι να συνεχιστεί η συνεργασία με τον προπονητή, Μανώλη Αποστολογιωργάκη ο οποίος διαδέχτηκε στα μέσα της σεζόν την Ελένη Μεμετζή. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι ικανοποιημένοι από την δουλειά και την συνεργασία με τον έλληνα προπονητή παρά το γεγονός πως δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της ανόδου. Για αυτό τον λόγο και στις συζητήσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν σε θετική βάση με στόχο ο κ. Αποστολογιωργάκης να είναι αυτός που θα αναλάβει να «χτίσει» τη νέα ομάδα.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις της ανόδου της ΑΕΚ -Μπακοδήμος, Νομικού, Μπίσκου, Μπελιά, Καββαδία, Ράπτη!

Οι δηλώσεις των μελών της γυναικείας ομάδας βόλει της ΑΕΚ