Πρεμιέρα με το… δεξί θέλει η ΑΕΚ στη Λαμία (18:00, LIVE enwsi.gr)

Η ενισχυμένη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ρίχνεται σήμερα στην «μάχη» του πρωταθλήματος της Preleague αντιμετωπίζοντας στις 18:00 τον ΑΟ Λαμίας στο «Χαλκιοπούλειο»

Στην «μάχη» του πρωταθλήματος της Preleague ρίχνεται σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, με στόχο να ξεκινήσουν με το …δεξί την προσπάθεια για την άνοδο στην Α1.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει στις 18:00 τον ΑΟ Λαμίας στο «Χαλκιοπούλειο» για την 1η αγωνιστική θέλοντας να πανηγυρίσει το πρώτο της «διπλό». Μετά από δύο μήνες προετοιμασίας και εντατικής δουλειάς το «κιτρινόμαυρο» τμήμα καλείται να αποδείξει με το …καλημέρα πως φέτος αποτελεί το μεγάλο και ξεκάθαρο φαβορί για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Μετά από δύο σεζόν που έχασε το εισιτήριο στα μπαράζ ανόδου, η ομάδα του Μανώλη Αποστολογιωργάκη φαίνεται πως έμαθε από τα λάθη της ελπίζοντας πως η τρίτη προσπάθεια θα είναι και η τυχερή. Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο με έμπειρες αθλήτριες αλλά και νεαρές ταλαντούχες που έχουν όλα τα φόντα να εξελιχθούν και να αποτελέσουν την βάση της ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια.

Η «Ένωση» προχώρησε σε ριζικές αλλαγές «χτίζοντας» μια νέα ομάδα από το μηδέν. Από την περσινή ομάδα ουσιαστικά παρέμειναν μόνο οι Καββαδία, Αντωνιάδη, Μπελιά και η Βυζαντινού από τις ακαδημίες.

 

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις της ανόδου της ΑΕΚ -Μπακοδήμος, Νομικού, Μπίσκου, Μπελιά, Καββαδία, Ράπτη!

Οι δηλώσεις των μελών της γυναικείας ομάδας βόλει της ΑΕΚ