Καραγκούνη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που υπέγραψα σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ»

Τα πρώτα λόγια της 26χρονης αθλήτριας

Η Πένυ Καραγκούνη στις πρώτες της δηλώσεις.

Η 26χρονη αθλήτρια δήλωσε ενθουσιασμένη για την συμφωνία με την ΑΕΚ και την επιστροφή της στη σάλα. Αναλυτικά όσα είπε στο aek.gr:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που με την επιστροφή μου στη σάλα υπογράφω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Έχω έξι χρόνια να ασχοληθώ με τη σάλα και ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου που με εμπιστεύτηκαν στην επιστροφή μου. Εγώ από τη μεριά μου αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να πάρει η ομάδα αυτό που της αξίζει, δηλαδή την άνοδο στην Α1. Νομίζω ότι είναι άδικο να μην πρωταγωνιστεί η ΑΕΚ μαζί με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και θεωρώ ότι θα είναι ξανά σε θέση να διεκδικήσει τίτλους».

Επίσης, πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Β’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και διοικητικός υπεύθυνος του γυναικείου βόλεϊ, κ. Λευτέρης Αρχόντης, με τη σειρά του πρόσθεσε: «Η έναρξη της συνεργασίας μας με την Πέννυ Καραγκούνη μπορεί να φαίνεται κάτι καινούγιο, αλλά υπάρχει ένα “φλερτ” εδώ και δύο χρόνια με την συγκεκριμένη αθλήτρια, το οποίο φέτος καρποφόρησε. Θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά στη Βίκυ Αρβανίτη που ξέρουμε πόσο πολύ βοήθησε σε αυτήν την απόφαση και να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους στα κλιμάκια της ΕΟΠΕ που βοήθησαν να έρθει η Πένυ Καραγκούνη στην ομάδα μας».

Δείτε επίσης

Τα αποτελέσματα της Ακαδημίας Βόλεϊ αγοριών της ΑΕΚ

Μία νίκη και μία ήττα σημείωσαν τα τμήματα της Ακαδημίας Βόλεϊ Αγοριών της ΑΕΚ το …