Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Super League: Αυστηρό το πρωτόκολλο για τους δημοσιογράφους

0

Αυστηρό θα είναι πρωτοκόλο και για τους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με το sport24, θα υπάρξει οδηγία προς κάθε σύλλογο, ώστε ακόμη και με τους δημοσιογράφους τα μέτρα να είναι ειδικά.

Για την ακρίβεια, ως μια γενική ιδέα που υπάρχει, είναι το κάθε μέσο να έχει έναν διαπιστευμένο για όλη τη σειρά των playoffs. Αυτό, προκύπτει από το υγειονομικό κομμάτι, που θέλει σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο κρούσμα, να είναι πιο κοντά στην ιχνηλάτησή του.

Αναλυτικές οδηγίες θα δοθούν τις επόμενες ημέρες και πηγαίνοντας προς τα playoffs, αλλά εξυπακούεται πως ο αριθμός αυτών που θα μπαίνουν στα δημοσιογραφικά, θα είναι μικρός σε σχέση με ό,τι είχαμε συνηθίσει στην προ κορονοϊού εποχή.

Έτσι, το επόμενο βήμα θα είναι τα γραφεία Τύπου των ομάδων, να ενημερώσουν τους δημοσιογράφους για το πως θα εργαστούν σε αυτό το διάστημα που θα συνοδευτεί από την επανέναρξη των αγώνων.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα