Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Πρόεδρος Τορίνο: «13 ή 20 Ιούνιου θα επανεκκινήσει η Serie A»

Προσπάθειες γίνονται σε αρκετά πρωταθλήματα της Ευρώπης, προκειμένου να επανεκκινήσουν

0

Προσπάθειες γίνονται σε αρκετά πρωταθλήματα της Ευρώπης, προκειμένου να επανεκκινήσουν. Στην Ιταλία, η Κυβέρνηση, η Serie A και η Ομοσπονδία (FIGC) αποφάσισαν το υγειονομικό πρωτόκολλο για την έναρξη των προπονήσεων. Στις 28 Μαΐου μάλιστα θα αποφασιστεί και η επανέναρξη του πρωταθλήματος.

“Μου φάινεται ότι η ημερομηνία έχει αποφασιστεί. Είτε στις 13 Ιουνίου, είτε στις 20 και το πρωτόκολλο είναι έτοιμο επίσης” δήλωσε ο πρόεδρος της Τορίνο, Ούρμπανο Κάιρο, στο Rai Radio 1.

Ωστόσο, ο Κάιρο ανησυχεί για το πώς η επανέναρξη μπορεί να επηρεάσει την επόμενη σεζόν: “Αν παίζουμε μέχρι τις 20 Αυγούστου, αφιερώνοντας όλη μας την ενέργεια σε αυτή τη σεζόν, τι θα γίνει μετά. Οι παίκτες χρειάζονται τουλάχιστον δύο με τρεις εβδομάδες διακοπών και έπειτα έναν ακόμη μήνα προετοιμασίας για να είναι έτοιμοι. Αυτό σημαίνει ότι η επόμενη σεζόν δεν θα ξεκινήσει πριν τις 20 Οκτωβρίου, ενώ το επόμενο καλοκαίρι υπάρχει και το Euro. Μου φαίνεται περίπλοκο”.

Δηλώσεις επί του θέματος έκανε και ο πρόεδρος της Ένωσης προπονητών, Ρέντσο Ουλιβιέρι: “Ελπίζουμε ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στο γήπεδο στις 20 Ιουνίου. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος και δεν πιστεύω ότι οι παίκτες θα είναι έτοιμοι για τις 13 Ιουνίου”.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα