Ξεκαθαρίζει την κατάσταση ο Σκόκο

Ο Αργεντινός είναι απόλυτα ενήμερος για το ενδιαφέρον την Ένωσης και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν προτίθεται να επιστρέψει στη χώρα μας

scocco-σκοκοΑπό τα τέλη Μαρτίου το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει για την κίνηση που έκανε η ΑΕΚ προς την πλευρά του Νάτσο Σκόκο, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Αργεντινού για ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ένωση. Από τότε έχουν περάσει αρκετές μέρες και οι δύο πλευρές είχαν κι άλλες επικοινωνίες ξεκαθαρίζοντας μάλιστα μεταξύ τους ότι δεν συντρέχουν λόγοι βιασύνης, αφού απ’ τη μία οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου ήθελαν χρόνο για να προχωρήσουν κι άλλες μεταγραφικές υποθέσεις κι απ’ την άλλη ο Αργεντινός ήθελε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τη Νιούελς.
Μέχρι στιγμής ο Σκόκο δεν έχει δώσει οριστική απάντηση στην ΑΕΚ, έτσι ώστε να αρχίσουν και οι επαφές με την ομάδα του (δεσμεύεται άλλωστε με συμβόλαιο). Κάτι όμως που αναμένεται να γίνει άμεσα, αφού οι «κιτρινόμαυροι» του έδωσαν χρόνο και επιθυμούν πλέον να γνωρίζουν την πρόθεσή του για την επόμενη μέρα της καριέρας του. Αν θέλει ή όχι να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Το ότι η ΑΕΚ θέλει τον Σκόκο είναι δεδομένο, αφού οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ακράδαντα πως είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά μέσα στο γήπεδο και συγχρόνως να κάνει το απαραίτητο …γκελ στον κόσμο. Απ’ την απάντηση μάλιστα του Αργεντινού δεν αποκλείεται να κριθούν κι άλλες μεταγραφικές υποθέσεις της Ένωσης, αφού σε περίπτωση που αποφασίσει να μείνει στην πατρίδα του, θα στραφούν σε διαφορετικές περιπτώσεις επιθετικών αυτού του βεληνεκούς. Οι πληροφορίες πάντως θέλουν τον Σκόκο να …ψήνεται για να ντυθεί ξανά στα κιτρινόμαυρα, με την προϋπόθεση πάντα να μην προκύψει το παραμικρό πρόβλημα με τη νυν ομάδα του.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

Δείτε επίσης

Νούνο Εσπίριτο Σάντο για Ολυμπιακό: «Μας έτυχε δύσκολος αντίπαλος»

Ο προπονητής της Γουλβς εξήγησε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος, κάτι που φάνηκε και με την Αρσεναλ, ενώ μίλησε και για την επιστροφή του Ποντένσε στον Πειραιά