Ράσταβατς: «Χάθηκε αρκετός χρόνος με το VAR»

Όλα όσα είπε ο τεχνικός των Αρκάδων

Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε για την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Ο τεχνικός των Αρκάδων στάθηκε στη χρήση του VAR, η οποία όπως τόνισε στέρησε αγωνιστικό χρόνο στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Μπορώ να πω ότι σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δούμε ένα ενδιαφέρον αλλά και παράξενο παιχνίδι, χάθηκε αρκετός χρόνος ώστε να ελεγχθούν οι φάσεις, κάτι το οποίο επηρεάζει τον ρυθμό των ομάδων αλλά και του κόσμου που παρακολουθεί την αναμέτρηση. Στο 1ο η ομάδα μου ήταν αρκετά καλή, ακολούθησε το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες που στο τελείωμα τους θα μπορούσαν να είχαν μεγαλύτερη τύχη.

Στο 2ο μέρος, μετά την κόκκινη κάρτα ήταν δύσκολο για εμάς να ακολουθήσουμε την αναμέτρηση. Μπορώ να πω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήμασταν σε καλό δρόμο, αυτός ο ρυθμός των συνεχόμενων αγώνων είναι δύσκολος, κυρίως για τις μικρές ομάδας. Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο».

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο:

«Πρώτα από όλα, θα είναι διαφορετικό ματς, ο Πανιώνιος έχει κάποια ποιότητα αλλά στην έδρας μας κόντρα σε όλους τους αντιπάλους είμαστε ομάδα με καλή παρουσία, έχουμε την κατοχή της μπάλας και θα πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες».

Για το VAR:

«Σήμερα πιστεύω ότι χάθηκε πολύ χρόνος, δεν μιλάω για λάθη στις αποφάσεις, αλλά ο χρόνος που χάθηκε ήταν αρκετός».

Δείτε επίσης

Τσιμίκας: «Στόχος μας είναι η νίκη»

Όσα είπε ο παίκτης του Ολυμπιακού