Ο Φαγιέ το νέο πρόβλημα του Δέλλα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος

Με διάταση στον προσαγωγό αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση ο Αμπλαγιέ Φαγιέ και η συμμετοχή του στο ματς της πρεμιέρας είναι αμφίβολη

ΦΑΓΕ FAYE FAGEΜια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Τραϊανό Δέλλα στην προπόνηση της Πέμπτης, αφού ο Αμπλαγιέ Φαγιέ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα λόγω διάτασης που υπέστει στον αριστερό προσαγωγό.

Ο μέσος της Ένωσης ναι μεν δεν υπολογιζόταν για το αρχικό σχήμα, αλλά αποτελούσε μια απ’ τις εναλλακτικές επιλογές του τεχνικού της ΑΕΚ για τη μεσαία γραμμή. Η συμμετοχή του Φαγιέ στο ματς της Κυριακής που θα γίνει στις 18:00 στο Αίγιο απέναντι στον Παναιγιάλειο, είναι πλέον αμφίβολη και οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου θέλουν να περιμένουν μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής για να μπορούν να βγάλουν πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Εκτός από τον Φαγιέ, ο Άρης Σοϊλέδης και ο Βασίλης Τσεβάς συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και θα αποκλειστούν από την αποστολή και της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 18:00 το απόγευμα, ενώ το Σάββατο η ομάδα θα προπονηθεί στα Σπάτα στις 12:00 τι μεσημέρι και στη συνέχεια θα αναχωρήσει με προορισμό το Αίγιο.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

Δείτε επίσης

Κλοπ: «Με τους αναπληρωματικούς κόντρα στην Σριούσμπερι»

Όλα όσα είπε ο τεχνικός των «κόκκινων»