Ερχεται η στιγμή που θα «μιλήσει» (μία και καλή) και η ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου

Μέχρι τώρα, για το θέμα του γηπέδου τοποθετούνται πολλοί. Ο λαλίστατος Βασιλόπουλος, άλλοι φορείς της Νέας Φιλαδέλφειας, πολιτικοί αξιωματούχοι (όπως ο κ. Φίλης με τις περίφημες ατάκες για τη χρηματοδότηση

gipedo4Μέχρι τώρα, για το θέμα του γηπέδου τοποθετούνται πολλοί. Ο λαλίστατος Βασιλόπουλος, άλλοι φορείς της Νέας Φιλαδέλφειας, πολιτικοί αξιωματούχοι (όπως ο κ. Φίλης με τις περίφημες ατάκες για τη χρηματοδότηση), εσχάτως και ο κόσμος της ΑΕΚ. Αυτός που λείπει στη διαδικασία, είναι ο βασικός «παίκτης» της υπόθεσης, η επίσημη ΑΕΚ. Αλλά φαίνεται, πως αυτό δεν πρόκειται να αργήσει πολύ.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr, στην ΑΕΚ ετοιμάζουν ανακοίνωση τις αμέσως επόμενες ημέρες. Ηδη, είχε ετοιμαστεί ένα προσχέδιο, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να μην υπάρξει ανακοίνωση που θα αποπροσανατόλιζε τον κόσμο ενόψει Ατρόμητου. Οι ίδιες πηγές έκαναν λόγο για πολύ σκληρή ανακοίνωση, που θα ξεκαθαρίζει μια και καλή το φλέγον θέμα του γηπέδου.

Είναι γεγονός, πως επί μήνες στην ΑΕΚ επέλεξαν την τακτική των χαμηλών τόνων. Δεν ήθελαν να δημιουργήσουν ένταση, δεν επιθυμούσαν να αποτελέσει το γήπεδο πεδίο πολιτικών αντιπαραθέσεων. Αλλά πλέον, είναι φανερό πως ορισμένοι έχουν βάλει ως στόχο ζωής να αποτρέψουν την επιστροφή της ΑΕΚ στην ιστορική της έδρα. Και πλέον, δεν μπορεί να υπάρξουν χαμηλοί τόνοι και συμβιβασμός.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Δείτε επίσης

ΟΦΗ: Επιστρέφει από το νέο έτος ο Σεμέδο

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Σεμέδο, τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 ημέρες