Τελευταία Νέα

ΕΠΟ: «Μνημείο ψεύδους και κατασκευασμένων πληροφοριών η επιστολή, σκόρπισαν άφθονο γέλιο»

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΕΠΟ μετά την επιστολή που είδε τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας και παρουσιάζεται ότι εστάλη… ανωνύμως από υπάλληλο της ομοσπονδίας

Δριμύ κατηγορώ από την ΕΠΟ για την… ανώνυμη επιστολή που εμφανίζεται να έστειλε υπάλληλος της, κάνοντας λόγο για κατασκευασμένες πληροφορίες και προσπάθεια εμφυλίου πολέμου μεταξύ των εργαζομένων της ομοσπονδίας. Στην αντεπίθεση πέρασε η ΕΠΟ μετά την επιστολή που είδε τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας και παρουσιάζεται ότι εστάλη… ανωνύμως από υπάλληλο της ομοσπονδίας, στην οποία γίνεται λόγος για κακοδιαχείριση και υψηλά μισθολόγια.

Η ΕΠΟ καταγγέλει ως «κατασκευασμένες πληροφορίες» όσα αναφέρονται, σημειώνοντας με νόημα ότι «οι… ειδικοί της επικοινωνίας ξεπέρασαν μάλιστα τον εαυτό τους και σκόρπισαν άφθονο γέλιο σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη, καθώς επιστράτευσαν την πρακτική της… ανώνυμης επιστολής, προκειμένου να πείσουν για την εγκυρότητα των έωλων ισχυρισμών τους!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με μια επιστολή-μνημείο ψεύδους, ανακριβειών και κατασκευασμένων πληροφοριών, συγκεκριμένα συμφέροντα που κινούνται στον χώρο του ποδοσφαίρου επιχειρούν να καταστήσουν εργαζόμενους στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία «εργαλεία» της επικοινωνιακής στρατηγικής τους, την οποία αναπτύσσουν μήνες τώρα μέσω μίας βιομηχανίας επιστολών που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και συκοφαντούν προς πάσα κατεύθυνση.

Αυτή τη φορά, οι… ειδικοί της επικοινωνίας ξεπέρασαν μάλιστα τον εαυτό τους και σκόρπισαν άφθονο γέλιο σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη, καθώς επιστράτευσαν την πρακτική της… ανώνυμης επιστολής, προκειμένου να πείσουν για την εγκυρότητα των έωλων ισχυρισμών τους!

Προφανώς πίστεψαν ότι επιχειρώντας να προκαλέσουν εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης της Ομοσπονδίας θα εξυπηρετήσουν το σχέδιο τους.

Οι θιγόμενοι από τα άθλια ψεύδη και την συστηματική επιχείρηση λάσπης και παραπληροφόρησης της κοινωνίας και των φιλάθλων, που ξεπέρασαν πλέον κάθε όριο προσβολής και παραβίασης των προσωπικών τους δεδομένων, είναι αποφασισμένοι να διαφυλάξουν τα δικαιώματά τους και δηλώνουν την πρόθεσή τους να προσφύγουν με μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου.

Δείτε επίσης

Βγάζει στο… σφυρί τον Τοβέν η Μαρσέιγ

Προσέχουν για να… έχουν στη Μαρσέιγ