Έντονη ανησυχία για το (νέο) πρόβλημα στο γόνατο του Μπρέσεβιτς

Ο Μπρέσεβιτς πονάει και στην υπάρχει ανησυχούν για το χρονικό διάστημα της επιστροφής του

bresevicΟι μέρες περνούν και οι πόνοι στο γόνατο του Ιβάν Μπρέσεβιτς δεν έχουν υποχωρήσει. Αντίθετα γίνονται όλο και πιο έντονοι. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο ο Κροάτης επιθετικός υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις την προηγούμενη εβδομάδα, ώστε να φανεί το μέγεθος του προβλήματος και να εκτιμηθεί το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Από την παραμονή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης ο Κροάτης επιθετικός ενημέρωσε ότι νιώθει έντονες έντονες ενοχλήσεις, ενώ το γόνατό του είχε πρηστεί. Ο στράϊκερ του Δικεφάλου έμεινε εκτός αποστολής και από τότε δεν έχει καταφέρει να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά αρκείται σε ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις στο γυμναστήριο και ειδική θεραπεία. Ο πόνος όμως δεν έχει υποχωρήσει.

Το γεγονός ότι οι μέρες πενούν και δεν υπάρχει η παραμικρή βελτίωση στο γόνατο του Μπρέσεβιτς έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι περιμένουν τα αποτελέσματα και θέλουν να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση για την υγεία του Κροάτη.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

Δείτε επίσης

Μίλερ: «Φαρ Ουέστ η ομάδα με τον Αντσελότι»

«Σπόντα» με νόημα πέταξε ο Τόμας Μίλερ για τον άλλοτε προπονητή του στην Μπάγερν, Κάρλο Αντσελότι