Το δίκαιο έγινε πράξη

Ο Μανόλο Χιμένεθ τιμωρήθηκε με ημερολογιακό αποκλεισμό 15 ημερών για την απρεπή χειρονομία που έκανε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κάτι λογικό και αναμενόμενο, δεδομένου πως υπήρχε ανησυχία ακόμα και για πιο βαριά «καμπάνα»

Ο Μανόλο Χιμένεθ τιμωρήθηκε με ημερολογιακό αποκλεισμό 15 ημερών για την απρεπή χειρονομία που έκανε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κάτι λογικό και αναμενόμενο, δεδομένου πως υπήρχε ανησυχία ακόμα και για πιο βαριά «καμπάνα». Αυτό άλλωστε ζητήσατε και όσοι συμμετείχατε στη δημοσκόπηση της «Ενωσίτικης κάλπης», καθώς με ποσοστό 42% υπερψηφίσατε την επιλογή πως πρέπει να τιμωρηθεί από τα αρμόδια όργανα – όπως και έγινε – και παράλληλα να του γίνουν συστάσεις.

Βέβαια, ιδιαίτερα σημαντικό είναι και το 35% που προτιμούσε να μην ασχολείται κανείς με αυτήν την ιστορία, καθώς ο Μανόλο οδηγεί την ΑΕΚ στην κορυφή. Ακόμα πιο ενθουσιώδες εμφανίστηκε ποσοστό που έφτασε στο 20% και πρότεινε να του γίνει νέο συμβόλαιο, καθώς εκφράζει τον ενωσίτικο τσαμπουκά. Βέβαια, υπήρξε και ποσοστό 4% που ήταν ιδιαίτερα αυστηρό και ζητούσε να απολυθεί και να…απελαθεί από τη χώρα για παραδειγματισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *