Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

3 0

Το ημερολόγιο έδειχνε 15 Μαρτίου του 2018. Η ΑΕΚ επί της ουσίας ήταν αγκαλιά με τον τίτλο λόγω του «ντου» του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στην Τούμπα και της διακοπής της αναμέτρησης. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης το πρωί εκείνης της Πέμπτης βρέθηκε στα «ιερά χώματα» της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου έπεσε το πρώτο σκυρόδερμα στον τομέα 4 (από τους συνολικά 14) του εργοταξίου.

Η συγκεκριμένη πλάκα αφορούσε το πρώτο επίπεδο του γηπέδου με το υπόγειο γκαράζ. Μάλιστα οι εργασίες συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ, υπό το φως των προβολέων που είχαν τοποθετηθεί στους δύο γερανούς! Αξίζει να προσθέσουμε δε, ότι στη βάση της πλάκας που έπεσε στο χώρο που βρισκόταν απέναντι από την παλιά «Σκεπαστή», τοποθετήθηκε Αγιασμός, τον οποίο ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε πάρει από την Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά.

Εκείνο το πρωί ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε δώσει μία και μόνο εντολή στους ανθρώπους του έργου: «Προχωρήστε όσο πιο γρήγορα γίνεται! Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μέρα…»!

Η εντολή εκείνη εισακούστηκε. Παρά τα όποια προβλήματα επιδίωξαν να δημιουργήσουν οι… αντιφρονούντες, το project προχωράει με βήματα γρήγορα και τα εμπόδια τα οποία έχουν επιδιώξει να βάλουν έχουν ξεπεραστεί. Το γήπεδο αρχίζει και παίρνει μορφή. Πλέον έχουν σχεδόν πέσει τα μπετά στα 3/4 της «Αγιά Σοφιάς» και παράλληλα έχει ξεκινήσει και η τοποθέτηση εξεδρών.

Αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξουν απρόοπτα αν όχι μέσα στο μήνα που διανύουμε μέσα στον Απρίλιο θα ξεκινήσει και η τοποθέτηση του στεγάστρου. Μετά δε από τις εξελίξεις στο θέμα της Υπογειοποίησης, όλα έχουν πάρει το δρόμο τους για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση.

Ο στόχος της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν είναι εφικτός. Είναι μία πραγματικότητα την οποία δεν μπορεί να την διαστρεβλώσει κανένας. Όλοι εκείνοι που έλεγαν ότι δε γίνεται γήπεδο εκεί, έχουν εξαφανιστεί. Και όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ περιμένουν με αγωνία το πρώτο ματς στο «Ναό»!

To LifeNews.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα