Ρέστα για Πόνσε!

Διαβάστε στο Enwsi.gr τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα του Αργεντινού

Ο Εζεκιελ Πόνσε ήταν με διαφορά ο καλύτερος επιθετικός του πρωταθλήματος. Είναι ένας παίκτης που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στην ομάδα του και σε αυτό τον… κανόνα δεν αποτελεί εξαίρεση ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εννοείται πως έχει ανάψει το… πράσινο φως για να κάνει η ΑΕΚ την προσπάθειά της και ο Νίκος Λυμπερόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του και τη διοίκηση της ΑΕΚ παλεύουν για το ακατόρθωτο.

Στo «Enwsi.gr» διαβάσατε για τις τεράστιες δυσκολίες που υπάρχουν στην περίπτωση του Πόνσε, καθώς δεν είναι μόνο το μεγάλο ποσό το οποίο έχει να δώσει στη Ρόμα. Είναι το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και φυσικά το οικονομικό σε ό,τι αφορά στις ετήσιες αποδοχές του 22χρονου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έχει ήδη μιλήσει με τη Ρόμα προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποιο άλλο «πλαίσιο συνεργασίας». Όπως για παράδειγμα ενός νέου δανεισμού. Όμως σε αυτή την περίπτωση πρόβλημα αποτελεί το συμβόλαιο του Πόνσε το οποίο λήγει το 2020. κάτι που σημαίνει ότι για να γίνει νέος δανεισμός θα πρέπει ο Αργεντινός να συναινέσει σε επέκταση του συμβολαίου του με τους «τζιαλορόσι».

Επίσης έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον πατέρα του που είναι και μάνατζέρ του και επί της ουσίας κινεί όλα τα νήματα. Αν καμφθούν οι αντιρρήσεις και οι υπερβολικές φιλοδοξίες του πατέρα του Πόνσε, ίσως υπάρξουν εξελίξεις.

Στον Δικέφαλο πάντως δεν κρατάνε ψηλά το θέμα, διότι δε θέλουν να απογοητεύσουν τον κόσμο σε περίπτωση που δεν υπάρξει χαρούμενο τέλος. Μάλιστα κρατάνε πολύ χαμηλά τη μπάλα και υποστηρίζουν πως έχουν έτοιμο plan B για να το τρέξουν αν ο Πόνσε δεν θελήσει να παραμείνει -με τον οποιονδήποτε τρόπο- στην ΑΕΚ της νέας σεζόν. Ο παίκτης πάντως όπου σταθεί και όπου βρεθεί υποστηρίζει πως ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με αυτά που του πρόσφερε η ΑΕΚ.

Δείτε επίσης

Η προπόνηση του Παουλίνιο (VIDEO)

Το βίντεο που ανέβασε ο Πορτογάλος μπακ