ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δύναμη μας, μόνο η φωνή μας»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει έκκληση στον κόσμο να προστατεύσει με την συμπεριφορά του την ομάδα στον αποψινό αγώνα

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ απηύθυνε για μια ακόμη φορά έκκληση στον κόσμο να προστατεύσει την ομάδα στον αποψινό καθοριστικό αγώνα με τον Πανιώνιο

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Φίλοι της ΑΕΚ,

Η ομάδα μας δίνει απόψε έναν ακόμα καθοριστικό και δύσκολο αγώνα στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας!
Είναι δεδομένο ότι οι ποδοσφαιριστές μας σας χρειάζονται δίπλα τους, έχουν ανάγκη την ατμόσφαιρα που μόνο εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε.

Δεν θα πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να θέσουμε σε κίνδυνο τιμωρίας την έδρα μας, δεν θα πρέπει να απαντήσουμε στην οποιαδήποτε πρόκληση, δεν θα πρέπει να δώσουμε την παραμικρή αφορμή ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη διάρκεια της οποίας το έχουμε ανάγκη να βαδίσουμε μαζί!

Επιδεικνύουμε τη γνωστή άψογη συμπεριφορά, δεν κάνουμε χρήση πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων και λέιζερ, συμμορφωνόμαστε απόλυτα με τις υποδείξεις των επιφορτισμένων με την τήρηση της τάξης οργάνων, σπρώχνουμε την ομάδα στη νίκη μόνο με τη φωνή μας, δεν αφήνουμε το περιθώριο ακόμα και για την πιο μικρή τιμωρία!
Στηρίζουμε αλλά και προστατεύουμε την ομάδα μας!

Υποδειγματική συμπεριφορά πρωταθλητών σε ολόκληρη τη διάρκεια και της εφετινής όμορφης διαδρομής, που θα διανύσουμε, σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Φίλοι της ΑΕΚ, Η ομάδα μας δίνει απόψε έναν ακόμα καθοριστικό και δύσκολο αγώνα στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί…

Publiée par AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ sur Samedi 15 septembre 2018

2 Σχόλια

  1. Προσοχή μεγάλη. Ο συγκεκριμένος παρατηρητής είναι με το δάκτυλο στη σκανδάλη

  2. Αλέξανδρος

    Αμα θέλετε η δύναμή μας να είναι μόνο η φωνή μας, να μην επιτρέπετε στα παλικάρια να περνάνε μέσα τις κροτίδες και τα καπνογόνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *