Η ξεχωριστή γιορτή του Σ.Φ. ΑΕΚ Ν. Πιερίας-Κατερίνης για τη Μυρτώ

Ο Σ.Φ. ΑΕΚ Ν. Πιερίας-Κατερίνης διοργανώνει αύριο  μια ξεχωριστή γιορτή στο γήπεδο του Πιερικού για να ενισχυθεί ο αγώνας της Μυρτώς.

Συγκεκριμένα, αύριο (14/2 15:00) στο γήπεδο του Πιερικού θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πιερικού και ομάδας Ενωσίτων της Πιερίας. Έξω απ’ το γήπεδο, όσοι επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν κουπόνια αξίας των 2 ευρώ. Εν συνεχεία, στις 9 το βράδυ, ο φιλανθρωπικός σύλλογος «ΑΤΗΡΑ» της Πιερίας θα υποδεχθεί τη Μυρτώ, μαζί με τη μητέρα της και τη νοσηλεύτρια της. Ενώ, το Σάββατο (15/2 21:00) ο Σ.Φ. Κατερίνης θα υποδεχθεί τη Μυρτώ στον ετήσιο χωρό του στην «Πιερίδα». Παράλληλα, το παρών θα δώσει κι ο παλαίμαχος άσσος της ‘Ενωσης, Μπάμπης Ψιμόγιαννος, σε μια βραδιά γεμάτη ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΑΕΚ Ν.Πιερίας-Κατερίνης:

«Πρώτα από όλα έχουμε χαρά που μας δίνεται η ευκαιρία να έχουμε κοντά μας την Μυρτώ και να στηρίξουμε την προσπάθεια για την θεραπεία της στο εξωτερικό.Ένα διήμερο να δώσουμε όλοι μαζί μια αγκαλιά και αγάπη στην Μυρτώ μας.Παρασκευή 14/2 στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ έχουμε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της ομάδας παλαιμάχων του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και ομάδας Ενωσιτών της ΠΙΕΡΙΑΣ.Κατά την είσοδο όσοι θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια μπορούν να πάρουν κουπόνια των 2Ε βάση των οποίων στο ημίχρονο θα κληρωθούν μια μπάλα με υπογραφές των παικτών της ΑΕΚ F.C.Eπίσης μια φανέλα με υπογραφές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.Το βράδυ της Παρασκευής και ώρα 9 ο φιλανθρωπικός σύλλογος ΑΤΗΡΑ της πόλης μας θα υποδεχτεί την Μυρτώ με την Μητέρα της και την νοσηλεύτρια συνοδό της στο »ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ».Όπως και στον φιλικό αγώνα και στον ετήσιο χορό μας θα υπάρχει το βιβλίο παραμύθι για να βοηθήσουν όσοι θέλουν(10Ε).Το Σάββατο 15/2 ανοίγουμε την αγκαλιά μας και υποδεχόμαστε την Μυρτώ στον ετήσιο χορό μας που θα γίνει στην »ΠΙΕΡΙΔΑ» με ώρα προσέλευσης 9Μ.Μ.Κοντά μας θα είναι για να τιμηθεί από τον Σύνδεσμό μας ο αγαπήμενος όλων των Ενωσιτών και όχι μόνο παλαίμαχος άσσος ΜΠΑΜΠΗΣ ΨΙΜΟΓΙΑΝΝΟΣ.Ετοιμάσαμε μια πολύ ωραία βραδιά με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.Κοντά μας θα βρέθουν και πολλά αδέρφια μας από άλλες πόλεις.Θέλουμε να τονίσουμε την μεγάλη στήριξη στην προσπάθεια μας του Δημάρχου μας κυρίου Κώστα Κουκοδήμου με τους συνεργάτες του.Ένα διήμερο πλούσιο σε συναισθήματα.Ένα διήμερο που μας γεμίζει ως ανθρώπους.Με την Μυρτώ μας που μας δίνει μαθήματα ζωής».

 

 

Δείτε επίσης

Έπεσε από την καρέκλα του στη Βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου

Ατύχημα, όχι σοβαρό, είχε στη Βουλή το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην Πρωθυπουργός είχε την …