Η ομιλία του Καρέρα στα αποδυτήρια της Τούμπας

Ο Ιταλός τεχνικος της ΑΕΚ έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του

Η ΑΕΚ δεν νίκησε τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα με τους διαιτητές να την «πολεμούν» το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ο Μάσιμο Καρέρα πάντως έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του που πάλεψαν απέναντι σε Θεσσαλονικείς και διαιτητές, δεν «μάσησαν» από την Τούμπα και έδωσε ό,τι είχαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Στα αποδυτήρια της Τούμπας υπήρχε έντονος εκνευρισμός κυρίως λόγω των διαιτητών που ουσιαστικά δεν άφησαν την ΑΕΚ να παίξει στα… ίσια. Οι ποδοσφαιριστές ήταν έξαλλοι με αυτά που είχαν δει στον αγωνιστικό χώρο στη Θεσσαλονίκη, αλλά σταδιακά οι παλμοί έπεφταν. Μετά την είσοδο όλων στα αποδυτήρια τον λόγο πήρε ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος θέλησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του βλέποντας πως τα έχουν δώσει… όλα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ξέρω πως είστε απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι. Όμως είναι σημαντικό ότι παλέψατε και διεκδικήσατε το αποτέλεσμα μέχρι τέλους. Το θέλατε πολύ και αυτό φαινόταν στο γήπεδο. Το παλέψατε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και αυτό είναι που κρατάω από το σημερινό (κυριακάτικο) παιχνίδι».

Δείτε επίσης

Εξέτισε και επιστρέφει με Λάρισα ο Χουλτ-Παραμένει τιμωρημένος ο Λιβάγια

Εξέτισαν στον αγώνα Κυπέλλου, αλλά ο Κροάτης φορ εκτίει την τιμωρία των 7 καρτών