Έρχεται με τα 6,5 εκατ. ευρώ της ρήτρας του Ολιβέιρα η Γουλβς!

Επανέρχεται για τον Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ η Γουλβς

Μετά το πρώτο «όχι» της ΑΕΚ στην Γουλβς, οι Άγγλοι επανέρχονται για τον Νέλσον Ολιβέιρα. Μάλιστα αυτή την φορά αναμένεται να δώσουν τα 6,5 εκατομμύρια της ρήτρας.

Εντός των επόμενων 1-2 ημερών αναμένεται η Γουλβς να καταθέσει νέα πρόταση για τον Πορτογάλο επιθετικό, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα λένε στην Πορτογαλία πηγές κοντά στο γραφείο του Μέντες, η Γουλβς εντός των επόμενων ωρών θα καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στην ΑΕΚ για τον Νέλσον Ολιβέιρα, η οποία αναμένεται να καλύπτει τη ρήτρα των 6,5 εκατ. ευρώ. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί αυτό και η ρήτρα ενεργοποιηθεί, όπως γίνεται αντιληπτό, θα ανοίξει διάπλατα και ο δρόμος για τη μεταγραφή του Πορτογάλου επιθετικού στους «Λύκους».

Εφόσον συμβεί αυτό, θεωρείται δεδομένο ότι βασικός και μεγάλος στόχος των «κιτρινόμαυρων» για την αντικατάστασή του είναι ο Σέρχιο Αραούχο, που όπως μάθατε προηγουμένως στο enwsi.gr βρίσκεται ένα βήμα από την επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Όσον αφορά την περίπτωση του Αραούχο θα προχωρήσει μονάχα αν νωρίτερα έχει πωληθεί ο Ολιβέιρα και όχι με ταυτόχρονη παραμονή του Πορτογάλου.

Δείτε επίσης

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Τσιντώτα για τον Βουτσά (ΦΩΤΟ)

Με ανάρτηση στο Instagram αποχαιρέτισε τον Κώστα Βουτσά ο Παναγιώτης Τσιντώτας