Φιλικό με το Βόλο το Σάββατο στις 20:30 στο ΟΑΚΑ

Αυτά είναι τα δυο επόμενα φιλικά που θα δώσει η Ένωση

Η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα από το Κιέλτσε της Πολωνίας, όπου έκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, και μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

Εκτός του πολύ δυνατού φιλικού με την Μπασακχεσίρ στις 31 Ιουλίου, η Ένωση θα αντιμετωπίσει νωρίτερα την καλύτερη επαρχιακή ομάδα της περισνή χρονιάς, την Λαμία και το νεοφώτιστο Βόλο.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 Ιουλίου, στις 20.30 η Ένωση θα υποδεχθεί την ομάδα της Μαγνησίας στο άδειο ΟΑΚΑ. Το «Σπύρος Λούης» δεν είναι ακόμα εντελώς έτοιμο να φιλοξενήσει κόσμο γι’ αυτό και δεν θα υπάρξουν φίλαθλοι στις κερκίδες.

Λίγες μέρες αργότερα, στις 24 Ιουλίου η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο θα ταξιδέψει στην Λαμία για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο «ΔΑΚ». Η ακριβής ώρα διεξαγωγής του αγώνα δεν είναι ακόμα γνωστή όμως κατά πάσα πιθανότητα, αυτή θα οριστεί για τις 20.00 ή τις 20.30.

Θυμίζουμε πως η πρώτη επίσημη αναμέτρηση της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά είναι στις 8 Αυγούστου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Δείτε επίσης

Ευρώπη Κοσμίδη: «Η στιγμή που περίμενε η ΑΕΚ έφτασε!»

Η εντεταλμένη σύμβουλος τεχνικών έργων της Περιφέρειας Αττικής για την υπογειοποίηση