Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Παρελθόν ο Κουτάς από την ΑΕΚ!

Οι δρόμοι του Μάκη Αγγελοπούλου και του Χάρη Κούτα χωρίζουν

7

Ο Χάρης Κουτάς είναι γνωστός στην ευρύτερη οικογένεια της ΑΕΚ, αφού υπήρξε στο παρελθόν βασικός χρηματοδότης της Ερασιτεχνικής, έχοντας μάλιστα συμμετοχή στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ. Ωστόσο το Μάιο του 2016 είπε «αντίο» προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του Μάκη Αγγελόπουλου στην ΚΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να βοηθήσει όσο μπορεί στην αναγέννηση της «Βασίλισσας».

Στο οργανόγραμμα της ΚΑΕ ΑΕΚ κατείχε το ρόλο του Διευθύνοντα Συμβούλου, αν και πολλοί είναι αυτοί που υποστήριζαν εντός και εκτός ΑΕΚ πως αυτός που ενεργούσε ως τέτοιος ήταν και είναι ο Αλέξης Αλεξίου. Ήταν μάλιστα μεταξύ των ανθρώπων που είχαν συμβάλλει για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» (σ. σ. μάλιστα ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον είχε αναφέρει σε μία δημόσια τοποθέτησή του μαζί με τους Πέτρο Παππά και Πόλυ Χατζηιωάννου) και συνδεόταν με φιλία ετών με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΕΚ. Η συμμετοχή του στη χρηματοδότηση του πρότζεκτ της «Βασίλισσας» ήταν ουσιαστική και αρκετές φορές έδωσε λύσεις.

Όπως θα έχετε ενδεχομένως αντιληφθεί χρησιμοποιούμε παρελθοντικούς χρόνους στη σχέση του κ. Κουτά με την ΑΕΚ και αυτό συμβαίνει διότι σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Live Sport μετά από απόφαση του Μάκη Αγγελόπουλου, αποτελεί παρελθόν από τον «Δικέφαλο»!

Αν και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κάθισαν δίπλα δίπλα, οι σχέσεις των δύο ανδρών είχαν πάρει το τελευταίο διάστημα την κάτω βόλτα. Υπήρχαν αρκετές διαφωνίες σε θέματα και χειρισμούς, ενώ εσχάτως προέκυψε και ένα σοβαρό οικονομικό ζήτημα το οποίο έφερε το οριστικό «διαζύγιο» με απόφαση του Μάκη Αγγελόπουλου. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ φέρεται να έχει αγοράσει (;) τις λίγες μετοχές που είχε ο κ. Κουτάς στην κατοχή του από το 2018.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο κ. Κουτάς στην ΚΑΕ ΑΕΚ εκπροσωπούσε ένα ακόμα ισχυρό πρόσωπο το οποίο δεν ήθελε να βγει στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον κ. Θεόδωρο Ρούσση, ο οποίος είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους του Βελγίου και επικεφαλής του Ravago Group. Του μεγαλύτερου ανεξάρτητου παραγωγού πρώτων υλών για πλαστικά και ενός από τους μεγαλύτερους διανομείς στην παγκόσμια αγορά πλαστικών, ελαστικών και χημικών.

Αυτό που μένει να φανεί το προσεχές διάστημα είναι αν ο κ. Ρούσσης παραμείνει έστω και χωρίς να φαίνεται στο πλευρό του Μάκη Αγγελόπουλου, με τον οποίο σύμφωνα με όσες πληροφορίες έχουμε συλλέξει δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα.

 

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα