Τελευταία Νέα

Βγήκαν… μαχαίρια από Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε με επίσημο τρόπο σε όσα έχει επισημάνει ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ημέρες, παραμονές του πρώτου τελικού, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ

Μαχαίρια βγήκαν την παραμονή του πρώτου τελικού της Basket League, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού που θα γίνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Η «πράσινη» ΚΑΕ τοποθετήθηκε μέσω ανακοίνωσης σε όσα έχει αναφέρει η πλευρά του Ολυμπιακού. Στο «τριφύλλι» επισημαίνουν πως η διάθεση για «ήσυχους» αγώνες εκλαμβάνεται ως αδυναμία, ενώ τονίζουν πως «όλοι απλά γελάνε» με τους «ερυθρολεύκους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φαίνεται ότι στον αντίπαλό μας στους φετινούς τελικούς, η σιωπή μας και η συνεχής διάθεση από πλευράς μας για «ήσυχους» αγώνες, εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Για ακόμα μια φορά, λίγο πριν τους τελικούς, η διοίκησή τους προσπαθεί με κάθε τρόπο να δυναμιτίσει το κλίμα.

Πάλι, φέτος, πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα προς πάσα κατεύθυνση, προσπαθώντας να επηρεάσουν την διαιτησία υπέρ τους, αλλά ταυτόχρονα να οπλίσουν με περισσότερο μίσος τους οπαδούς τους. Όλοι θυμόμαστε πόσοι τελικοί έχουν διακοπεί στο ΣΕΦ από επεισόδια…

Επίσης, με αυτόν τον τρόπο, έχουν έτοιμο άλλοθι στην διαφαινόμενη νέα χρονιά χωρίς κάποια επιτυχία. Ας καταλάβουν ότι για το προσωπικό τους μικροσυμφέρον, διώχνουν κόσμο αλλά και χορηγούς από το άθλημα που υποτίθεται ότι αγαπάνε.

Αρχικά, όσοι δεν ήξεραν σας έβλεπαν με συμπάθεια…

Στην συνέχεια, άρχισαν να καταλαβαίνουν οι πολλοί…

Πλέον, όλοι απλά γελάνε…

Υ.Γ.: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στον Αθλητικό Εισαγγελέα. Έχουν αποδείξει πολλάκις ότι τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές και δυσφημιστικά για το άθλημα παραληρήματα δεν περνάνε ατιμώρητα«.

Δείτε επίσης

Τα… γύρισε ο Κούγιας: «Ουδέποτε ανέφερα ότι Βόλος, Παναιτωλικός και ΠΑΣ ανήκουν στον ΠΑΟΚ»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ... διέψευσε ότι έχει πει πως ο ΠΑΟΚ έχει στη κατοχή του Βόλο και Παναιτωλικό