Βελόπουλος: «Είναι… μελισσούλα ο Μαρινάκης»

Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Βαγγέλη Μαρινάκη, σχετίζοντας τις λογικές μαφίας με το ποδόσφαιρο.

Για την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή η «Ελληνική Λύση» σχετικά με την καθυστέρηση της απονομής δικαιοσύνης στην υπόθεση Τζήλου μίλησε ο Κυριάκος Βελόπουλος στο Metropolis 95.5, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι αδιανόητο να μην έχουν τιμωρηθεί ακόμη οι υπαίτιοι καθώς μιλάμε για μια δολοφονική επίθεση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι «μελισσούλα» ο κ. Μαρινάκης. Τσιμπάει και νομίζει ότι εμείς μασάμε. Έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου ο κ. Μαρινάκης. Στημένα, Noor 1. Η υπόθεση Τζήλου δεν αφορά τον Μαρινάκη αλλά την ποιότητα των ανθρώπων που απαρτίζουν το ποδόσφαιρο. Με λογικές μαφίας δεν μπορεί να υπάρχει ποδόσφαιρο. Ας με βρίζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Δεν με νοιάζει. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, έχω δικές μου δουλειές. Μπήκα στη Βουλή για να κάνω το σωστό. Θα είμαι με την πλευρά του δικαίου. Δεν γίνεται να υπάρχουν τα πάντα και να μην έχουν τιμωρηθεί ο ηθικός αυτουργός και ο φυσικός στην υπόθεση Τζήλου. Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν.

Εμείς λέμε ότι στη Λάρισα έδειραν έναν διαιτητή. Για αυτό το συμβάν υπάρχουν στοιχεία. Γιατί αυτή η ιστορία δεν προχωρά και έχει παγώσει. Στην Ελλάδα εάν έχεις καλές σχέσεις με τη δικαιοσύνη, η υπόθεση σέρνεται και μπορεί να παραγραφεί. Επειδή στη ΝΔ τα πάνε καλά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη εμείς δε θα μείνουμε άπραγοι. Μιλάμε για μια δολοφονική επίθεση. Ήταν μήνυμα και σε άλλους. Τέτοια μηνύματα σε άλλους όχι στην Ελλάδα».

Δείτε επίσης

Μαρούπα: «Σαββίδης και Συγγελίδης, ζήτησαν την Ξάνθη»

Στο Metropolis μίλησε η Ειρήνη Μαρούπα αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με ΠΑΟΚ και Ξάνθη μετά τις αποκαλύψεις του ONE.