Τελευταία Νέα

Σάλος με την εκδρομή – προσκύνημα στον τάφο του Παντελή Παντελίδη!

Ένα χαρτί κολλημένο σε δέντρο κοντά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, που ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για «επίσκεψη στον τάφο του Παντελή Παντελίδη», έβαλε χθες «φωτιά» στα δύο αναγραφόμενα κινητά τηλέφωνα

Ένα χαρτί κολλημένο σε δέντρο κοντά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, που ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για «επίσκεψη στον τάφο του Παντελή Παντελίδη», έβαλε χθες «φωτιά» στα δύο αναγραφόμενα κινητά τηλέφωνα, αλλά και στο διαδίκτυο, αφού ξέσπασαν έντονες αντιδράσεις…
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο εμφανιζόμενος ως φοιτητής της Θεολογικής και διοργανωτής της «εκδρομής», Θεόδωρος Σκέντος, φέρεται ότι έκανε λόγο για φάρσα από φοιτητές του Αριστοτελείου, οι οποίοι έφτιαξαν τη συγκεκριμένη αφίσα στην οποία αναγράφεται το τηλέφωνό του. Ο ίδιος πάντως παραδέχτηκε ότι με φίλους του σχεδιάζουν εκδρομή στην Αθήνα, προκειμένου να επισκεφτούν το μνήμα του Παντελή Παντελίδη.
Εξάλλου, προτού η αφίσα κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο κ. Σκέντος, μιλώντας στην «Espresso», αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της εκδρομής-προσκυνήματος: «Σκοπεύουμε να πάμε στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο, αλλά και στο νεκροταφείο. Προσωπικά, τον είχα γνωρίσει σε φεστιβάλ και με είχε «κερδίσει». Όταν έμαθα ότι χάθηκε, νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα».
Σύμφωνα με τον ίδιο, η «επίσκεψη» με κόστος συμμετοχής 30 ευρώ (τα 15 ευρώ προκαταβολή και τα άλλα κατά την είσοδο στο πούλμαν) προγραμματίζεται να ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη, στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής 3 Απριλίου, με στάσεις σε Κατερίνη, Λάρισα και Λαμία. Μόλις φτάσουν στην Αθήνα, οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν πρώτα το σημείο του τροχαίου και μετά το μνήμα του άτυχου Παντελή Παντελίδη.
Έπειτα θα πάνε στο cafe του αδερφού του τραγουδιστή. «Ανταποκρίθηκαν άμεσα τουλάχιστον 25 άτομα, ενώ ο κατάλογος μεγαλώνει. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή άτομα από τη σχολή μου, από Κατερινή, απ’ όπου κατάγομαι, και σπουδαστές του ΤΕΙ της Σίνδου», πρόσθεσε ο εμφανιζόμενος ως διοργανωτής.
Η συνάντησή του με τον Παντελίδη τον είχε κάνει να αγαπήσει τον άτυχο τραγουδιστή: «Ήταν ήρεμος και απλός. Έχουν περάσει τόσες ημέρες από το δυστύχημα και ακόμη να το πιστέψουμε. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να κάνω την εκδρομή για την κηδεία, αλλά δεν τόλμησα. Θα υπήρχε πολύς κόσμος και θα ήταν δύσκολο».

Δείτε επίσης

Ζευγάρι στον Βόλο έσπασε την απαγόρευση και πιάστηκε γυμνό σε πάρκο της παραλίας

Δεν πίστευε στα μάτια της περιπολία του λιμενικού στο θέαμα που αντίκρισαν κατά τη διάρκεια ελέγχου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου