Απίθανο show από Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Ξέσπασε» με συνθήματα κατά των Αγγελόπουλων!

Τους φώναζε: «Αντίο, αντίο εκεί στην Α2»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από την έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Πολιτισμού κι Αθλητισμού, αλλά δεν απομακρύνθηκε από το κτίριο, περιμένοντας την αποχώρηση των αδελφών Αγγελόπουλων, ενώ έκανε 15λεπτο LIVE μέσω Instagram.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε το “παρών” στην έκτακτη σύσκεψη, όπως τη συγκάλεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, προκειμένου όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ), συν τον Μάκη Αγγελόπουλο από πλευράς ΑΕΚ, να συζητήσουν από κοντά όλα όσα αφορούσαν το εν τέλει αναβληθέν ντέρμπι “αιωνίων” στο ΣΕΦ και τον αντίκτυπο της αναβολής στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά αποχώρησε σχετικά γρήγορα εν μέσω έντασης κι εκατέρωθεν καταγγελιών.

Παρόλα αυτά, δεν αποχώρησε από το κτίριο, αντ’ αυτού παρέμεινε στον περιβάλλοντα χώρο και περίμενε την έξοδο των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, ενώ, μάλιστα, έκανε και 15λεπτο LIVE μέσω Instagram.

Να σημειώσουμε πως κατά την διάρκεια της 15λεπτης αυτής μετάδοσης που θα μείνει στην ιστορία, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διέκοψε για να πει καληνύχτα στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο, ο οποίος εκείνη τη στιγμή αποχωρούσε.

Ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων μετά συνέχισε να τα… λέει και όταν εμφανίστηκαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι κι έκαναν δηλώσεις ο ίδιος τους φώναζε για ποιο λόγο αποχωρούν με συνοδεία Αστυνομίας, ενώ στην αίθουσα το έπαιζαν μάγκες.

Όταν μπήκαν στο αυτοκίνητο για να φύγουν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τους ακολούθησε, συνέχισε  στο ίδιο μοτίβο και στο τέλος άρχισε να τους φωνάζει “Αντίο, αντίο, εκεί στην Α2!”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *