Αγριεύουν τα πράγματα στον Αρη, ο Super 3 προτρέπει να μην πάρουν εισιτήρια!

Στα χαρακώματα βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη με τον Νίκο Λάσκαρη, είναι ενδεικτική εξάλλου η ανακοίνωση που εξέδωσε ο SUPER 3 όπου προτρέπει τους φίλους της ομάδας να μην αγοράσουν ηλεκτρονικά εισιτήρια για τον αγώνα με το Λαύριο, αλλά κουπόνια.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο SUPER 3 αναφέρει: ««Συνεχίζοντας τις δράσεις με σκοπό ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ να αναπνεύσει και κατόπιν συνεννόησης με τον Α.Σ προχωράμε στην έκδοση 4.000 κουπονιών των 10 ευρώ και 500 των 50 ευρώ με άμεσο σκοπό και στόχο όλα τα χρήματα να καταλήξουν στην ομάδα. Από αύριο μεσημέρι κουπόνια θα υπάρχουν στα γραφεία της Κ.Α.Ε και στον Α.Σ αλλά και στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ.

Προτρέπουμε τον κόσμο να μην αγοράσει ηλεκτρονικά εισιτήρια μέσω Ίντερνετ αλλά ούτε και από τα εκδοτήρια διότι σαν μέλη του Α.Σ θα μπορεί ο κόσμος να εισέλθει στο γήπεδο με το κουπόνι.

Υ.Γ θα κυνηγήσουμε εσένα και την οικογένεια σου χωρίς έλεος, άσε την ομάδα να προχωρήσει διότι εσυ είσαι ο μόνος υπεύθυνος για την κατάσταση στην ομάδα.

Υ.Γ2 ΟΛΟΙ ΠΑΛΕ ΑΔΕΡΦΙΑ πάμε να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα παλαιών καλών εποχών τότε που ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ σάρωνε τα πάντα στο πέρασμα του».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *