Για αυτό τον στήριξε η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αποφάσισε να στηρίξει το Νίκο Λυμπερόπουλο και o Insider εξηγεί το γιατί…

Χρειάστηκαν 27 λέξεις για να «σβήσει» η φωτιά. Τα τελευταία 24ωρα υπήρχε ένα μπαράζ δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το Νίκο Λυμπερόπουλο. Όμως η ΠΑΕ φρόντισε με μία της τοποθέτηση να βάλει τέλος σε όλα αυτά.

«Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, εννοείται ότι εξακολουθεί να υπηρετεί την ομάδα από αυτό το πόστο και απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της διοίκησης», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα που έβγαινε από τα επίσημα χείλη των «κιτρινόμαυρων».

Η ΑΕΚ με την κίνησή της αυτή έδωσε ουσιαστικά μία μίνι άφεση αμαρτιών στον Τεχνικό της Διευθυντή για την καλοκαιρινή αστοχία. Ο «Λύμπε» επέστρεψε πριν από ενάμισι χρόνο στην ΑΕΚ. Σεπτέμβριος του 2017 ήταν ότι γύρισε σπίτι του. Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έφερε στην ΑΕΚ τον Χουλτ και τον Μοράν (ο ίδιος επιμένει ότι ο Βάσκος είναι επιλογή του). Άρα έχει επιτυχία 50%. Ο Μασούντ δεν ήταν δική του επιλογή.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η ΑΕΚ έκανε δέκα κινήσεις. Την απόφαση για την απόκτηση του Λιβάγια την πήρε ο Μελισσανίδης. Μπογέ και Πόνσε δεν ήταν επιλογές του Τεχνικού Διευθυντή της «Ένωσης». Τη δική του υπογραφή φέρουν οι Αλμπάνης και Γιαννιώτας. Συμμετοχή είχε επίσης στους Οικονόμου και Άλεφ. Οι υπόλοιπες μεταγραφές ήταν οι Γιαννίκογλου, Σβάρνας και Πέδρο Βίτορ.

Όπως γίνεται αντιληπτό το πεδίο στο οποίο κινήθηκε ο Λυμπερόπουλος ήταν περιορισμένο. Παρά λοιπόν την αστοχία εξεύρεσης χαφ και εξτρέμ το καλοκαίρι, ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ δε στήθηκε στον τοίχο, διότι ο Δημήτρης Μελίσσανίδης δεν ψάχνει για «εύκολα θύματα».

Πιστεύει πως ο Καλαματιανός μπορεί να προσφέρει πράγματα και για αυτό το λόγο του δίνει και την ευκαιρία να το αποδείξει. Ο «Λύμπε» έχοντας ξεκάθαρα τη στήριξη του Μελισσανίδη καλείται να «απαντήσει» με πράξεις. Να βγάλει την ατζέντα του και να φέρει τον έναν τουλάχιστον παίκτη που πρέπει να προστεθεί άμεσα στο ρόστερ της ΑΕΚ πριν το νέο έτος.

Έτσι θα καταφέρει να κερδίσει χρόνο. Σε διαφορετική περίπτωση, θα μπει και αυτός στην κατηγορία του «όλοι κρίνονται» που είχε πει ο Δημήτρης Μελισσανίδης πριν από δύο περίπου μήνες στο τραπέζι που έκανε στους ρεπόρτερ και ένα μήνα μετά, ήρθε το τέλος με τον Ματιάτσεβιτς.

Ο Insider

Δείτε επίσης

Η ΑΕΚ ανοίγει (ξανά) πόρτες!

Ο Insider αναδεικνύει τη ξεχωριστή σημασία στην κλήση του Κώστα Ρουκουνάκη στην Εθνική Νέων