Ούτε που θα δουν την Τούμπα!

Ο Ενωσίτης ξέρει και σας γράφει πως σκέφτονται στην ΑΕΚ για το ματς ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για το γεγονός των ημερών. Είναι παιχνίδι που κρύβει μεγάλη κόντρα και από τα λίγα που δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να αισθάνεται πως θα φτιάξει έδαφος για να το πάρει εύκολα. Ο Ολυμπιακός παίζει το τελευταίο του χαρτί για να μείνει ζωντανός και να μη βαρύνει και άλλο η κατάσταση γύρω από την ομάδα. Και ήδη, έχει αρχίσει η σπέκουλα  για το ποιο αποτέλεσμα βολεύει την ΑΕΚ και τι περιμένει η Ενωση από το παιχνίδι.

Να σας δώσω εγώ την απάντηση, που την πήρα με όποιον και αν μίλησα στα Σπάτα. Δεν τους ενδιαφέρει καν τι θα γίνει στην Τούμπα. Ούτε που θα δουν το παιχνίδι. Είτε νικήσει ο ΠΑΟΚ, είτε στραβοπατήσει, οξέα μηδέν για την ΑΕΚ. Το ζητούμενο για την Ενωση, αυτό που έχουν κατανοήσει άπαντες απόλυτα, είναι πως η δική τους δουλειά είναι στο Περιστέρι. Εκεί πρέπει να νικήσουν, ότι και αν έχει συμβεί στην Τούμπα.

Εάν η ΑΕΚ τα καταφέρει, θα πάει στη χειρότερη με δύο βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Θα πάει να πάρει τη νίκη και το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το σενάριο. Γι’ αυτό και ουδείς ενδιαφέρεται και περιμένει χάρες από άλλον. Η ΑΕΚ στηρίζεται στα δικά της πόδια και μόνο και πάει για τη νίκη στο Περιστέρι, δίχως να κοιτά διόλου τι κάνουν οι άλλοι.

Ο Ενωσίτης

Δείτε επίσης

Η απάντηση της ΑΕΚ θα είναι η δύναμη του κόσμου της!

Ο Ενωσίτης μπαίνει στο κλίμα του μεγάλου ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και επισημαίνει πως πρέπει να αντιμετωπιστούν οι παγίδες