Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ολες οι αλλαγές στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ -Η «μεταγραφή»

Ανακατατάξεις στο «κιτρινόμαυρο» ΔΣ

1

Το Enwsi.gr σας είχε αποκαλύψει στις 31 Μαϊου πως ο νομικός Πέτρος Καϊμακάμης παραιτήθηκε  από τη θέση του β’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ,  έπειτα από συνάντηση που είχε με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας,  Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της ΠΑΕ.

Μετά από αυτή την παραίτηση, ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου αναβαθμίστηκε στη θέση του Β’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ και ασφαλώς θα έχει πιο ενεργό ρόλο στα «κιτρινόμαυρα» θέματα.

Παράλληλα, υπάρχει και μια… μεταγραφή στο ΔΣ της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Πρόκειται για τον γιατρό Γιάννη Τσούτσα, ο οποίος ξεχωρίζει για το κοινωνικό έργο αλλά και για την έντονη δράση στην τοπική αυτοδιοίκηση στο Κερατσίνι.

Ποιος είναι ο Γιάννης Τσούτσας

Ο Ιωάννης Τσούτσας γεννήθηκε στην Χίο. Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του το 1977 στη Σχολή Ελληνισμός Σταυριανού. Ακολούθησαν σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ρώμης, απ’ όπου αποφοίτησε το 1990. Έλαβε την ειδικότητα του Ειδικού Παθολόγου στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Διατέλεσε ιατρός στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά για 10 χρόνια. Από τα φοιτητικά του χρόνια ασχολείται με τα κοινά και έχει διατελέσει επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου.

Ως φοιτητής διετέλεσε για τέσσερα έτη πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών της Πεσκάρα στην Ιταλία. Από το 2000 ασχολείται με τα κοινά σε τοπικό επίπεδο στο Κερατσίνι

Το 2000 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος επί δημαρχίας Δ. Σαράφογλου και διετέλεσε αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας.

Το 2004 ,το 2010 και το 2014 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος. Διετέλεσε πρόεδρος της Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού. Η επιχείρηση είχε έντονη δράση στο Κερατσίνι. Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού και Αναψυχής Κερατσινίου – ΔΕΠΑΚ ιδρύθηκε το 1992 και το 2008 μετονομάστηκε σε Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Κερατσινίου – ΔΗ.Κ.Ε.ΠΟ.Κ. Σκοπός της είναι η πολιτιστική ανάπτυξη και η αναζωογόνηση της πόλης.

Αυτό είναι το ΔΣ  της ΠΑΕ ΑΕΚ

  • Πρόεδρος: Ευάγγελος Ασλανίδης
  • Α΄ Αντιπρόεδρος και CEO: Μηνάς Λυσάνδρου
  • Β’ Αντιπρόεδρος: Αλέξης Αλεξίου
  • Μέλος: Ιωάννης Τσούτσας
  • Μέλος: Στέργιος Γαντζούλας

 

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα