Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ο Παπαϊωάννου για πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας σκέφτεται το ενδεχόμενη να γίνει επικεφαλής της τοπικής ΕΠΣ

0

Σε πρόωρες εκλογές οδηγείται η ΕΠΣ Φθιώτιδας και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ετοιμάζεται να διεκδικήσει την προεδρία, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα στη Λαμία.

Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και στην περίπτωση που τελικά προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στην Ένωση της Φθιώτιδας, ο μεγαλομέτοχος της Λαμιώτικης ΠΑΕ θα είναι επικεφαλής συνδυασμού.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Κώστας Σακελλάρης μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, που είχαν να κάνουν με τη διαγραφή του Νώντα Χαντζή από τη θέση του αντιπροέδρου και στη συνέχεια και από μέλος του ΔΣ της Ένωσης, καθώς και την καθαίρεση του Μιχάλη Κορδολέμη από τη θέση του γεν. γραμματέα κι ενώ όλα έδειχναν ότι αποκτά παντοδυναμία στη διοίκηση της Ένωσης, τις τελευταίες ημέρες οι συσχετισμοί άλλαξαν και όπως δείχνουν τα γεγονότα πλέον δεν έχει τη στήριξη του ΔΣ.

Όπως διέρρευσε τα 7 μέλη από τα 11 της διοίκησης της Ένωσης έχουν βρεθεί απέναντί του με φυσικό επακόλουθο να μην έχει την πλειοψηφία και με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί, η Ένωση οδηγείται σε πρόωρες εκλογές ή εναλλακτικά σε αναδιάρθρωση της Διοίκησης και φυσικά στην αποπομπή του Κ. Σακελλάρη από τον προεδρικό θώκο.

Είναι σε όλους γνωστό ότι η ΕΠΣ Φθιώτιδας με την εκλογή της τωρινής διοίκησης, είχε ταχθεί στο πλευρό του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη. Ομως μετά τις τελευταίες καθοριστικές παρεμβάσεις από την πλευρά της ΑΕΚ, η ΕΠΣΦ δειχνει να φεύγει από τον έλεγχο του δικέφαλου του βορρά και να περνάει στον δικέφαλο του νότου, δηλαδή στην επιρροή του Μελισσανίδη, γεγονός που συνέβη τον τελευταίο διάστημα και με άλλες Ενώσεις.

Σε περίπτωση λοιπόν που προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στην Ένωση της Φθιώτιδας, η πλευρά της ΑΕΚ αναμένεται να εγκρίνει ως επικεφαλής του συνδυασμού, ένα πρόσωπο που θα κάνει αίσθηση όχι μόνο στη Φθιώτιδα, αλλά και στο Πανελλήνιο! Κι αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιά Παπαϊωάννου!

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις στην υπόθεση, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Φθιώτιδας, όπου θα διαφανούν οι νέες ισορροπίες στο 11μελές ΔΣ της Ένωσης κι ενώ βρισκόμαστε στη μέση των τοπικών πρωταθλημάτων…

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα