«Αγιά Σοφιά»: Το στέγαστρο… ντύνεται! (VIDEO)

Μπήκε το πρώτο κομμάτι που θα ντύσει το στέγαστρο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η αρχή έγινε, το στέγαστρο της «Αγιάς Σοφιάς»… «ντύνεται»!

Τις τελευταίες μέρες υπήρχε αυξημένη κινητικότητα γύρω από το στέγαστρο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ μιας και είχαν τοποθετηθεί κάποια προστευτικά δίχτυα κάτω από αυτό. Η Cimolai έχει φέρει στην Ελλάδα το ειδικό υλικό με το οποίο θα «ντύσει» το στέγαστρο και η τοποθέτηση της μεμβάνης ξεκίνησε σήμερα. Προ ολίγου μπήκε το πρώτο κομμάτι και έπεται εντυπωσιακή συνέχεια.

Θυμίζουμε πως οι μεμβράνες αυτές θα περιβάλουν στο στέγαστρο και θα δώσουν μια πρώτη εικόνα από την τελική μορφή του σταδίου Η τοποθέτησή τους άρχισε από το βόρειο πέταλο, την παλιά θύρα 21. Η εν λόγω εργασία θα είναι  είναι και η τελευταία ενέργεια των ανθρώπων της Cimolai, εταιρείας που έχει αναλάβει την τοποθέτηση του στεγάστρου στην «Αγια Σοφιά» καθώς έτσι θα φτάσει και στην τελική του μορφή.

Παράλληλα με την τοποθέτηση της μεμβράνης θα γίνουν οι εργασίες τοποθέτησης των στηριγμάτων του στεγάστρου, το οποίο έχει «κλείσει» από σκυροδέματα και με την ολοκλήρωση και του δεύτερου διαζώματος της παλιάς σκεπαστής. Στην τελική ευθεία έχει μπει και η σκυροδέτηση της δοκού στέψης του σταδίου.

Δείτε βίντεο από την τοποθέτηση του πρώτου κομματιού της ειδικής μεμβράνης στο στέγαστρο:

Δείτε επίσης

Οικονόμου: «Θέλω να γυρίσω ξανά στην Ιταλία»

Ο στόπερ της Ένωσης μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα