Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Κρατάει «ζεστούς» Κιρμ και Κάλβο η ΑΕΚ, ψάχνεται και για τον Πορτίγιο

0

Kirm Κιρμ ΑΕΚ ΓκρόνιγκενΕίναι σαφές ότι στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ υπάρχουν προτεραιότητες. Και έχουν μπει εξ αρχής. Πρόκειται για δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αναφερόμαστε στον Σοζέϊ Μασούντ και τον Ράφικ Τζιμπούρ. Αμφότεροι είναι τα πρώτα ονόματα στην λίστα της ΑΕΚ, ωστόσο για κάθε ενδεχόμενο οι κιτρινόμαυροι έχουν τσεκάρει και κάποιες άλλες περιπτώσεις.

Για την αριστερή πλευρά ο Άντραζ Κιρμ και ο Κάρλος Κάλβο παραμένουν ψηλά στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα. Αμφότεροι έχουν τις δικές τους πιθανότητες για να φορέσουν την φανέλα της ΑΕΚ, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από την υπόθεση Μασούντ.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας κρατούν «ζεστούς» και τους δύο αφού αμφότεροι είναι εξαιρετικές περιπτώσεις. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του enwsi.gr, μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται και νέα επαφή με τον 29χρονο μέσο της Ξάνθης.

Στο θέμα του επιθετικού και ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Ράφικ Τζιμπούρ, οι κιτρινόμαυροι ασχολούνται σοβαρά και με την περίπτωση του Χαβιέ Πορτίγιο. Περιμένουν τις εξελίξεις με τον Αλγερινό, αλλά θέλουν να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που στραβώσει κάτι. Έτσι προχωρούν την υπόθεση και τσεκάρουν όλες τις λεπτομέρειες. Δηλαδή τόσο τα χρόνια του συμβολαίου, όσο και τα οικονομικά.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα