Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Κουτάς: «Η ομάδα να πρωταγωνιστήσει όπου συμμετέχει»

Ο Διευθύνων Σύμβολους της ΚΑΕ ΑΕΚ μίλησε στην παρουσίαση του προπονητή της ομάδας

0

Στην παρουσίαση του νέου προπονητή της ΑΕΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου, το «παρών» έδωσε και ο Χάρης Κουτάς.

Ο Διευθύνων Σύμβολους της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, θέλησε να καλωσορίσει τον 43χρονο κόουτς στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας, οι οποίοι είναι να πρωταγωνιστεί όπου και αν βρίσκεται.

Ο Χάρης Κουτάς, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου, για την παρουσίαση του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Καλωσορίζω τον Ηλία. Εύχομαι να έχει υγεία αυτός και οι παίκτες και να κάνουμε μία καλύτερη χρονιά, όπως είναι ο στόχος μας, κάθε χρόνο. Να πρωταγωνιστεί η ομάδα όπου συμμετέχει».

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό και την στάση της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ θέλει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και για αυτό σε όλα τα συμβούλια του ΕΣΑΚΕ προσπαθήσαμε ν αποτρέψουμε την απόφαση του Ολυμπιακού να χειριστεί το θέμα όπως το χειρίστηκε. Χωρίς να μπούμε στην ουσία των όσων καταγγέλλει ο Ολυμπιακός, όλες οι ομάδες συμφώνησαν ότι δεν είναι να αποδεχτούμε τους κανόνες. Δεν ήταν λύση να πάρει κάποιος την ομάδα και να φύγει. Δεν τα καταφέραμε να τους πείσουμε. Η γνωστή κόντρα των αιωνίων δεν κάνει καλό στο ελληνικό μπάσκετ και πρέπει να την ξεπεράσουμε. Αλλιώς αν συνεχιστεί αυτό, πρέπει όλες οι ομάδες να αντιδράσουμε αλλιώς. Κάνει κακό στο προϊόν αυτό που συμβαίνει. Δεν ξέρουμε ακόμα ποια θα είναι τα αποτελέσματα αυτής της ιστορίας. Ο Παναθηναϊκός δήλωσε ότι δεν συμμετέχει αν δεν ισχύσει η τιμωρία του Ολυμπιακού. Η θέση της ΑΕΚ είναι πάγια. Θέλουμε όσο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πάντα η ίδια και σταθερή θέση»

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα