Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Η FIFA θα απαντήσει σήμερα για τις εκλογές στην ΕΠΟ

Σήμερα αναμένεται η αντίδραση της FIFA για την αναβολή των εκλογών από τον Αυγενάκη

0

Μετά την απόφαση τoυ Λευτέρη Αυγενάκη να μεταφερθούν για το φθινόπωρο οι εκλογές στις ομοσπονδίες, υπήρξε έντονη αντίδραση από την ΕΠΟ, καθώς ερχόταν σε αντίθεση με όσα είχαν συμφωνηθεί με FIFA και UEFA για εκλογές τον Ιούνιο.

Η ΕΠΟ είχε σπεύσει να ενημερώσει σχετικά τις διεθνείς συνομοσπονδίες για την αλλαγή στάσης της ελληνικής κυβέρνησης κι αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδρασή τους.

Μία πρώτη… γεύση πάντως είχε δοθεί από την “αυστηρή” δήλωση του εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA στην Ελλάδα, Χέρμπερτ Χούμπελ.

Εντός της ημέρας μάλιστα αναμένεται να υπάρξει κι επίσημη αντίδραση από την ίδια τη FIFA, η οποία θα απαντήσει με επιστολή της στην ΕΠΟ, όπως ανέφεραν οι Πετρ Φούσεκ και Μάριος Γεωργίου στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα