Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Η… «ακατάλληλη» Ριζούπολη πήρε άδεια για ευρωπαϊκό ματς

Για κάποιους ήταν... ακατάλληλη

4

Μπορεί το γήπεδο της Ριζούπολης να ήταν – για κάποιους – ακατάλληλο για τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, όμως η UEFA φαίνεται πως είχε διαφορετική γνώμη και την όρισε σαν ουδέτερη έδρα για τα ματς των προκριματικών το καλοκαίρι.

Όπως είναι γνωστό, η Ελλάδα θα είναι μία από τις τέσσερις χώρες (Κύπρος, Ουγγαρία και Πολωνία οι άλλες), οι οποίες θα φιλοξενήσουν ως «ουδέτερες έδρες» παιχνίδια των προκριματικών του Champions και του Europa League της περιόδου 2020-21, κάτι το οποίο αποφάσισε η UEFA (έπειτα από προτάσεις από τις αρμόδιες ομοσπονδίες) στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης με τις 55 χώρες μέλη της.

Αυτό όμως που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ποια ελληνικά γήπεδα προκρίθηκαν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ως έδρες ικανές για να φιλοξενήσουν αγώνες τοπ επιπέδου όπως είναι αυτές των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Τα γήπεδα από την χώρα μας που πήραν το πράσινο φως από την UEFA με επίσημο έγγραφο είναι 7 και είναι τα ακόλουθα: Παμπελοπονησιακό, Κλεάνθης Βικελίδης, Πηγάδια, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ΑΕΛ FC Arena, Γεώργιος Καραϊσκάκης και… Γεώργιος Καμάρας!

Για όσους τυχόν δεν το ξέρουν, το γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» είναι αυτό της Ριζούπολης!

Αυτό δηλαδή που κάποιοι βάφτιζαν ως χωράφι, ψάχνοντας δικαιολογία ώστε να μην γίνει εκεί ο τελικός κυπέλλου.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα