Το οικογενειακό κλίμα…οδηγός των επιτυχιών!

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας χαρακτήρισε βασική προϋπόθεση των επιτυχιών το οικογενειακό κλίμα μεταξύ των παικτών, κάτι που φάνηκε και στο πρώτο δείπνο της ομάδας

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ παρουσιάζεται φέτος ιδιαίτερα ενισχυμένη. Με τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν ο πήχης έχει ανέβει ακόμα περισσότερο ωστόσο το δυνατό της «όπλο» θα είναι το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Αυτό άλλωστε χαρακτήρισε και ως βασική προϋπόθεση των επιτυχιών και ο προπονητής, Δημήτρης Δημητρούλιας ο οποίος τόνισε πως το σημαντικό είναι να μπορέσουν να δέσουν μεταξύ τους οι παίκτες και να δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο. Από τις πρώτες κιόλας ημέρας το κλίμα φαίνεται πως είναι πολύ καλό κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο δείπνο που παραχώρησε η διοίκηση στην ομάδα δύο ημέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας. Οι παλιοί φρόντισαν να υποδεχτούν ένθερμα τους νέους παίκτες που δεν άργησαν να μπουν στο κλίμα από τις πρώτες κιόλας ημέρας.

Το δείπνο ήταν μια καλή ευκαιρία για να γνωριστούν περισσότερο και να συσφίξουν τις σχέσεις τους. Εξαιρετικές εντυπώσεις έχουν αφήσει και οι ξένοι οι οποίοι παρά το γεγονός πως είναι παίκτες εγνωσμένης αξίας είναι πολύ καλοί και απλοί χαρακτήρες.  Για το κλίμα στην ομάδα ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε: «Είναι πολύ καινούρια ομάδα αλλά κι εγώ είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος. Το έχω κάνει πολλές φορές στην καριέρα μου φυσικά με πολύ ποιοτικούς παίκτες αυτή τη φορά. Προϋπόθεση είναι πάντα το καλό κλίμα και η καλή διάθεση, πράγματα που υπάρχουν. Όλοι οι χαρακτήρες είναι εξαιρετικοί, οπότε και το δέσιμο είναι απλά θέμα χρόνου.

Δείτε επίσης

Παπαδιονυσίου: «Δικαιωμένοι για αυτό το πρωτάθλημα»

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου με δηλώσεις του στην «Ώρα» ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ άξιζε να κατακτήσει τον φετινό τίτλο