«Χτίζει» και το μέλλον ο Δημητρούλιας

Ο προπονητής της ΑΕΚ παρακολουθεί στενά και τα παιδιά των ακαδημιών, δίνοντας εντολή κάθε μέρα να συμμετέχουν στις προπονήσεις με την ανδρική ομάδα τέσσερις παίκτες από Εφήβους και Παίδες

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έχει δώσει μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη των ακαδημιών της τα τελευταία χρόνια, διαθέτοντας πλέον στις τάξεις της πάνω από 100 παιδιά. Η περσινή σεζόν ήταν μακράν η καλύτερη στην ιστορία του τμήματος με την «Ένωση» να κατακτά με τους Παίδες της το πρωτάθλημα Ελλάδος, Κύπελλο και πρωτάθλημα Αττικής. Η ΑΕΚ διαθέτει ταλέντο στις υποδομές της και δεν φαίνεται διατεθειμένη να το αφήσει να πάει χαμένο. Στόχος άλλωστε είναι σε λίγα χρόνια η ΑΕΚ να μπορέσει να προωθήσει στην πρώτη ομάδα δικά της παιδιά. Για αυτό και υπάρχει ήδη στενή συνεργασία της ανδρικής ομάδα με τις ακαδημίες. Δεν είναι μόνο η παρουσία του Αλέξη Αλβανού ο οποίος σαν προπονητής των Εφήβων αλλά και βοηθός του Δημήτρη Δημητρούλια θα έχει πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Το προπονητικό τιμ της ΑΕΚ δίνει ωστόσο ήδη την ευκαιρία στα νέα παιδιά να κάνουν προετοιμασία με τους μεγάλους αποκτώντας έτσι σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις. Έπειτα από εντολή του Δημητρούλια κάθε μέρα προπονούνται στο «Γ. Κασιμάτης» με την υπόλοιπη ομάδα και τέσσερα παιδιά από τις ακαδημίες και συγκεκριμένα τα τμήματα Εφήβων και Παίδων. Όσοι παίκτες από τα μικρότερα αγωνιστικά τμήματα βρίσκονται στην Αθήνα συμμετέχουν σταδιακά στις προπονήσεις έτσι ώστε να βγάλει και το προπονητικό τιμ καλύτερα συμπεράσματα για το υλικό που υπάρχει. Να σημειωθεί πως φέτος η ΑΕΚ θα συμμετάσχει για πρώτη φορά και στο πρωτάθλημα Νέων το οποίο διοργανώνει για πρώτη φορά στην ιστορία η ΟΧΕ.

Δείτε επίσης

Παπαδιονυσίου: «Δικαιωμένοι για αυτό το πρωτάθλημα»

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου με δηλώσεις του στην «Ώρα» ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ άξιζε να κατακτήσει τον φετινό τίτλο