Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Απίστευτο: Καταγγελία κατά της υπογειοποίησης από την Υπεύθυνη άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας!

Κάποιοι προσπαθούν ακόμα να φέρουν προβλήματα στην ΑΕΚ και το γήπεδό της

0

Ακόμα κάποιοι παλεύουν κατά του γηπέδου της ΑΕΚ.

Παρόλο που όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και η «Αγιά Σοφιά» ετοιμάζεται, κάποιοι προσπαθούν να γίνουν… εμπόδιο για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Στο γραφείο του δημάρχου, Γιάννη Βούρο και έχει κοινοποιηθεί και σε άλλες υπηρεσίες καταγγελία της κυρίας, Κυριακής Κλοκίτη υπεύθυνης άλσους για κάποιες απαραίτητες εργασίες που έχουν γίνει για την υπογειοποίηση.

Για τις παρεμβάσεις αυτές που έχουν να κάνουν με περίφραξη και σε καμία περίπτωση με καταστροφή δέντρων έχει δοθεί κανονικά άδεια από το υπουργείο. Πιο συγκεκριμένα το τοιχίο που γκρεμίστηκε προσωρινά θα φτιαχτεί ακριβώς το ίδιο μόλις ολοκληρωθεί το έργο ενώ το συρματόπλεγμα τοποθετήθηκε για λόγους ασφαλείας και θα αφαιρεθεί επίσης με την ολοκλήρωση των εργασιών. Ενώ όσον αφορά τα δέντρα, δεν έχει κοπεί κανένα. Είναι υποχρέωση της ΙΝΤΡΑΚΑΤ να κάνει την αποκατάσταση βάσει της σύμβασης που έχει υπογράψει και το θέμα είναι καθαρά τυπικό.

Πάντως, να τονίσουμε ότι η εν λόγω κυρία δεν μένει καν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αλλά κατοικεί στα Εξάρχεια. Ενώ δεν μπορεί να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στην υπογειποίηση.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα