Τελευταία Νέα

Τον ήθελε, τον κράτησε

Επί εβδομάδες αποτέλεσε κακούγουστο σίριαλ που δημιουργούσε ζητήματα που δεν υπήρχαν. Η ΑΕΚ ήθελε τον Ανταμ Τζανετόπουλο, ο 21χρονος διεθνής άσος ήθελε την ΑΕΚ και δεν υπήρχε κανένας λόγος για να υπάρχει πρόβλημα στη σχέση τους. Όταν ανέβαλε δράση ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Επί εβδομάδες αποτέλεσε κακούγουστο σίριαλ που δημιουργούσε ζητήματα που δεν υπήρχαν. Η ΑΕΚ ήθελε τον Ανταμ Τζανετόπουλο, ο 21χρονος διεθνής άσος ήθελε την ΑΕΚ και δεν υπήρχε κανένας λόγος για να υπάρχει πρόβλημα στη σχέση τους. Όταν ανέβαλε δράση ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ήταν θέμα χρόνου να τα βρει σε όλα με τον Τζανετόπουλο και ο νεαρός άσος να επεκτείνει μέχρι το 2020 τη συνεργασία του με την Ενωση.
Ο Μελισσανίδης ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση. Επί μέρες είχαν υπάρξει κινήσεις, αλλά χθες υπήρξε η καθοριστική συνάντηση μεταξύ του «τίγρη» και του παίκτη. Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα λεπτά της ώρας, για να υπάρξει συμφωνία σε όλα. Ο Τζανετόπουλος κατάλαβε πως το συμφέρον του ήταν να ανανεώσει με την ΑΕΚ, όπου τον πιστεύουν και θα έχει ιδανικό περιβάλλον για να εξελιχθεί.
Η τυπική σφραγίδα στη συμφωνία έπεσε σήμερα το μεσημέρι, παρόντος και του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Αλέξη Δέδε, που φρόντισε για τις λεπτομέρειες των συμβολαίων. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και ο Τζανετόπουλος έδειχνε πολύ ικανοποιημένος από τη νέα συμφωνία, που του εξασφαλίζει εξαιρετικούς όρους στο συμβόλαιο και παρουσία σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου.

Δείτε επίσης

Βγάζει στο… σφυρί τον Τοβέν η Μαρσέιγ

Προσέχουν για να… έχουν στη Μαρσέιγ