Στην Ουγγαρία ο Μαϊστόροβιτς, στην Πολωνία ο Ντε Μπαρτόλο

Εικόνες από την παρουσίαση του Μαϊστόροβιτς (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα μεταγραφικά ταξίδια των επικεφαλής της ΑΕΚ, ενόψει της ενίσχυσης που αναμένεται. Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς βρίσκεται στην Ουγγαρία, ώστε να δει τον Γιάκομπ Γιόχανσον να αγωνίζεται με το εθνόσημο και να παρακολουθήσει κι άλλους συμπατριώτες του, που απασχολούν την ΑΕΚ, ενώ ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο είναι στην Πολωνία, όπου είδε το ματς της ομάδας του Λεβαντόφσκι με τους Σλοβένους. Με την ‘Ενωση να τσεκάρει συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους ενόψει Γενάρη, ρίχνοντας  βάρος κυρίως στις θέσεις του χαφ και του φορ.

Η ΑΕΚ έχει απλώσει τα… δίχτυα της στην αγορά του εξωτερικού για τις περιπτώσεις που έχουν προκριθεί και άμεσα, με την επιστροφή των Μαϊστόροβιτς, Ντε Μπαρτόλο από το εξωτερικό, αναμένεται να γίνει πιο ξεκάθαρο, το τι ακριβώς θέλει στην μεταγραφική περίοδο που έρχεται. Με τον σέντερ φορ και τον χαφ πάντως, να είναι στην κορυφή της λίστας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X