Πυροδοτεί τις «βόμβες» η ΑΕΚ!

Ο Μπογέ σε υψηλότερο επίπεδο από τον Σκόκο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, λέει ο λαός και αυτό ισχύει ταμάμ στην περίπτωση της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έτρεξε τις τελευταίες μέρες και ετοιμάζεται να κλείσει ουσιαστικά τις μεταγραφικές της εκκρεμότητες με ένα τριπλό μπαμ. Η Ένωση ετοιμάζεται να τελειώσει άμεσα και τις τρεις περιπτώσεις παικτών, με τον Άλεφ να είναι με τις βαλίτσες στο… χέρι. ΑΕΚ και Μπράγκα έχουν ολοκληρώσει όλα τα διαδικαστικά και ο Βραζιλιάνος μέσο προβάρει τα «κιτρινόμαυρα».

Επόμενος που αναμένεται να μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα, είναι ο Μπογέ! Ο Ουζουνίδης τον θέλει πολύ και τον υπολογίζει ως εξτρέμ. Μένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες ανάμεσα σε ΑΕΚ και Τορίνο, με τον Αργεντινό να έρχεται και αυτός άμεσα στην χώρα μας.

Τέλος, έχουμε ξανά για τα καλά στο προσκήνιο την περίπτωση του Πόνσε! Ο Αργεντινός θέλει να έρθει στην Ένωση με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να εμφανίζεται αποφασισμένη να τελειώσει το deal  μέσα στην ημέρα. Άλλωστε μεγάλος φαν του Αργεντινού, είναι ο Μαρίνος που τον θέλει για φορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X