Παπασταμάτης: «Η ΑΕΚ μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα -Στόχος μας είναι το νταμπλ»

Παπασταμάτης: «Η ΑΕΚ μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα -Στόχος μας είναι το νταμπλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έκοψε την πίτας της σε μία λαμπρή οργάνωση. Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ στο χάντμπολ έδωσε το «παρών», ενώ στην γιορτή μίλησε και ο οικοδεσπότης, Σταμάτης Παπασταμάτης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Τη βασιλόπιτά της έκοψε η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ χθες (21/02) το βράδυ σε μία λαμπρή εκδήλωση. Η ανδρική ομάδα χάντμπολ, καθώς και οι αθλητές των Ακαδημιών, τεχνικό τιμ, μέλη της διοίκησης και στελέχη του Συλλόγου, άνθρωποι της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, παλαίμαχοι αθλητές της ΑΕΚ, καθώς και δημοσιογράφοι βρέθηκαν στον πανέμορφο χώρο της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και γιόρτασαν και… τυπικά την έναρξη του νέου έτους.

Από πλευράς διοίκησης, το “παρών” έδωσαν ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ και Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος χάντμπολ Σταμάτης Παπασταμάτης, ο Β’ Αντιπρόεδρος και Διοικητικός Υπεύθυνος Βόλεϊ Λευτέρης Αρχόντης, καθώς και λοιπά μέλη του ΔΣ όπως οι Μίμης Δεληγιάννης, Νίκος Δευτεραίος, Ανδρέας Παπασταμάτης και Νίκος Παπασταμάτης, αλλά και η Διευθύντρια Marketing Μαριάννα Αθανασιάδου.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού απέστειλε χαιρετισμό και εκπροσωπήθηκε από τους Βαγγέλη Μπραουδακη και Παναγιώτη Κοντέση.

Τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος που ευχήθηκε τα καλύτερα στο τμήμα χάντμπολ.

Την ΑΕΚ τίμησαν με την παρουσία τους και ο Πρόεδρος της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Ζόραν Ραντόισιτς, το μέλος της Executive της EHF, Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της EHF και Πρόεδρος Σερβικής Ομοσπονδίας Μπόζινταρ Τζούρκοβιτς, και ο Πρόεδρος της SEHA League Σίνιτσα Όστοιτς, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης, το μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ Κωνσταντίνος Βιολιτζής, ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σταυρακάκης και ο Πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ Δημήτρης Σκάρλος.

Φυσικά, παραβρέθηκαν και μέλη της μεγάλης οικογένειας της ΑΕΚ, όπως η Χριστίνα Σούκερη-Παπασταμάτη εκπροσωπώντας τη Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού της ΑΕΚ, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Στέλιος Σεραφείδης και το μέλος του ΔΣ των Παλαιμάχων Μιχάλης Σιμιγδαλάς και φυσικά έφοροι των ακαδημιών, αθλητές των ακαδημιών, μέλη των προπονητικων επιτελείων όλων των ηλικιακών τμημάτων, στελέχη και υπάλληλοι και φίλοι της ΑΕΚ.

O Σταμάτης Παπασταμάτης, ως οικοδεσπότης της εκδήλωσης, αφού ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους υγεία και ευτυχία για το νέο έτος, αναφέρθηκε στη φετινή προσπάθεια της ομάδας χάντμπολ, καθώς και στο γηπεδικό ζήτημα τονίζοντας: “Η ΑΕΚ μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα. Αυτό προσπαθούμε και κάνουμε και στο χάντμπολ. Οργανώνουμε το τμήμα στον καλύτερο δυνατό βαθμό με σκοπό να κατακτήσουμε την εγχώρια κι την ευρωπαϊκή κορυφή. Στόχος μας είναι μόνο το νταμπλ στην Ελλάδα, ενώ θα παλέψουμε και για το ευρωπαϊκό τρόπαιο. Έχουμε προχωρήσει για το γήπεδο και δεσμεύομαι πως δεν θα φύγω από την ΑΕΚ χωρίς να έχουμε φτιάξει γήπεδο για το χάντμπολ“.

Ο Αθλητικός Διευθυντής του τμήματος χάντμπολ Στάθης Παπαχαρτοφύλης, που ανέλαβε το συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στο σχεδιασμό του τμήματος από την ανδρική ομάδα, έως τα τμήματα υποδομής, όπου η διοίκηση της ΑΕΚ δίνει μεγάλο βάρος. Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στους χορηγούς της ΑΕΚ, την Ελληνική Εταιρεία Γρανιτών, την Ευρωκλινική, το Physio Team by Τόιλος-Ψαρογιώργος, τη Βίκος, τη Medathlon, τη Myelements και την OSHEE για τη στήριξη τους στο Σύλλογο και το τμήμα.

Ο έφορος του τμήματος χάντμπολ, Ηλίας Χατσίκας, με τη σειρά του αναφέρθηκε στο τι σημαίνει για την οικογένειά της ΑΕΚ αυτό το τμήμα και τόνισε ότι η προσπάθεια που γίνεται είναι συνεχής και αδιάκοπη για το καλό της ΑΕΚ.

Στο βήμα ανέβηκαν και ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, καθώς και ο αρχηγός της ομάδας, Διονύσης Γεωργιάδης, που αναφέρθηκαν αμφότεροι στην πορεία και τους στόχους του “Δικεφάλου”.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Στέλιος Σεραφείδης που εξήρε τη διοίκηση του τμήματος και της ομάδας για τις προσπάθειές τους για να κατακτήσουν την κορυφή.

Φυσικά, τις δικές τους ευχές και τα δικά τους συγχαρητήρια εξέφρασαν οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, για τις προσπάθειες και την πορεία του τμήματος χάντμπολ σε όλα τα επίπεδα.

Το φλουρί της πίτας έπεσε στο κομμάτι της ομάδας, χαρίζοντας χαμόγελα σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας που το χαρακτήρισαν… καλό οιωνό.

Η βραδιά κύλησε σε πολύ όμορφο και… “κιτρινόμαυρο” κλίμα με την ομάδα της ΑΕΚ να κοιτάει ήδη την απαιτητική συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δείτε και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X