Mάνατζερ Ντίντακ: "H AEK πλαστογράφησε την υπογραφή του"

«Η ΑΕΚ πάει στην UEFA τον Ντίντακ αν δεν επιστρέψει άμεσα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα άκρα θα πάει όπως φαίνεται το θέμα της ΑΕΚ και του Ντίντακ Βιλά, καθώς πλέον και ο ατζέντης του παίκτη, Ραούλ Βερντού, κάνει λόγο για… πλαστογραφία στο συμβόλαιο του Ισπανού, με το ζήτημα να λύνεται δικαστικά. Μιλώντας σε ισπανικά Μέσα ο μάνατζερ του Ντίντακ τόνισε: “Μιλάμε για παραβίαση του νόμου. Η υπογραφή του Ντίντακ στο συμβόλαιο έχει πλαστογραφηθεί. Ο επιπλέον χρόνος προστέθηκε ενώ ο πελάτης μου δεν ήταν στην ΑΕΚ. Πλέον το θέμα θα λυθεί δικαστικά. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα, δεν έχω δει ξανά κάτι τέτοιο. Θα δούμε τι θα γίνει. Ο Ντίντακ θα προπονείται με τη Ρέους μέχρι να λυθεί το θέμα, γιατί υπάρχουν χρονικά όρια στο ποδόσφαιρο και άμεσα, πρέπει το ζήτημα να ξεκαθαρίσει”.

Βεβαίως, από την πλευρά της η ΑΕΚ είναι επίσης έτοιμη να φτάσει στα άκρα το ζήτημα, καθώς τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά του Ντίντακ, δεν έχουν καμία βάση και φυσικά μπορούν να καταπέσουν. Με την ΑΕΚ να είναι απόλυτα έτοιμη για να κυνηγήσει το θέμα, όχι μόνο για να αποδείξει πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο, αλλά και για να διασφαλίσει την υπόληψή της, μετά τις απίστευτες κατηγορίες από την πλευρά του Ντίντακ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X